Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ιδέ ο ...άνθρωπος

Νέα στοιχεία στο φως από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για την υπόθεση Κατρούγκαλου

Νέα στοιχεία στο φως από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για την υπόθεση Κατρούγκαλου

Είκοσι δύο ιδιωτικά συμφωνητικά κατέθεσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών στις 30 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες αφότου ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με δικηγορική αμοιβή 12% επί του ποσού που θα επιδικαστεί στους προσφεύγοντες για μισθολογικές διαφορές κατά του Δημοσίου.
Τα 22 συμφωνητικά υπογράφονται από τον κ. Κατρούγκαλο ως εκπρόσωπο της δικηγορικής εταιρείας «Κατρούγκαλος και Συνεργάτες» τις δύο επόμενες ημέρες μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δηλαδή στις 26 και 27 Ιανουαρίου 2015.

Σύμφωνα με Το Βήμα, και τα 22 συμφωνητικά προβλέπουν ότι στην περίπτωση διάλυσης της εταιρείας Κατρούγκαλου (διαλύθηκε δυο εβδομάδες αργότερα) τα δικαιώματα της αμοιβής ανήκουν αποκλειστικά στον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Επίσης, όπως αναφέρεται στα συμφωνητικά, η δικηγορική αμοιβή (12%) «οφείλεται ακέραια και σε περίπτωση συμβιβασμού, νομοθετικής ή κάθε άλλης εξώδικης ρύθμισης σε οποιοδήποτε στάδιο της αντιδικίας, σε αυτή δε την περίπτωση θα υπολογιστεί επί του ποσού επί του οποίου θα γίνει ο συμβιβασμός». 

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.