Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Παπαδημούλης: «Σαμαράς και Βενιζέλος είχαν επενδύσει στη χρεοκοπία της χώρας»....

Παπαδημούλης: Η Μέρκελ δείχνει ότι θέλει να κλείσει οριστικά την πόρτα στο Grexit
Η Μέρκελ δείχνει ότι θέλει να κλείσει οριστικά την πόρτα στο Grexit...
Την ικανοποίηση του για τη συνάντηση Τσίπρα–Μέρκελ εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος εκτίμησε ότι τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης θα φανούν ενδεχομένως και στη...
σημερινή τηλεδιάσκεψη του Euro working group.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι «για πρώτη φορά μπροστά στη Γερμανίδα καγκελάριο παρουσιάστηκαν από Έλληνα Πρωθυπουργό, τα αρνητικά της προηγούμενης πενταετίας και τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν σε βάρος της χώρας μας».

«Οι διαφορές παραμένουν, αλλά μόνο με διάλογο και διαπραγμάτευση μπορεί να υπάρξει λύση.

Το θέμα είναι η αποκατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Το γεγονός ότι απέφυγε η Μέρκελ να πει λεπτομέρειες για το τι συζήτησε με τον Τσίπρα στο δείπνο, δείχνει ότι θέλει να κλείσει οριστικά την πόρτα στο Grexit», υπογράμμισε ο κ.Παπαδημούλης.

Ερωτηθείς για τη στάση της αντιπολίτευσης, ο κ.Παπαδημούλης τόνισε ότι «Σαμαράς και Βενιζέλος είχαν επενδύσει στη χρεοκοπία της χώρας».

«Ο Πρωθυπουργός της χώρας, όμως, τους διαψεύδει.

Προωθούμε σταθερά τα συμφέροντα της χώρας.

Γι' αυτό και το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις δημοσκοπήσεις καταρρέουν.

Είναι προτιμότερο έστω και με επιμέρους υποχωρήσεις που είναι λογικό να γίνονται σε διαπραγματεύσεις, να προχωρήσει βήμα-βήμα η υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, από το να αφήσουμε να γίνει χρεοκοπία, αυτό δηλαδή που επιθυμούν και οι αντίπαλοι της χώρας.

Μιζεριάζουν και γκρινιάζουν οι Σαμαράς-Βενιζέλος, με οδηγεί στο να σκέφτομαι «κοίτα ποιος μιλάει» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος ανέφερε ότι η λίστα των μεταρρυθμίσεων δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και εγκριθεί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.