Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

"BRING BACK SAMARAS-BRING BACK SAMARAS"

Η Ανγκελα Μέρκελ στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Αλέξη Τσίπρα
«Θέλουμε να συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο και με αμοιβαία εκτίμηση», δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Βερολίνο με τον έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
«Θα πρέπει τα οικονομικά στοιχεία να είναι σαφή και αυτό πρέπει να συζητηθούν με τους θεσμούς» πρόσθεσε.
Απαντώντας σε ερώτηση της απεσταλμένης των «ΝΕΩΝ» στο Βερολίνο Βούλας Κεχαγιά, η Ανγκελα Μέρκελ τόνισε: «Είμαι η καγκελάριος της Γερμανίας και εκπροσωπώ ένα κράτος-μέλος μεταξύ των 19 που αποφασίζουν για την παροχή ρευστότητας. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από το Eurogroup, μετά την αξιολόγηση των θεσμών. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι σε ό,τι αφορά τη ρευστότητα».
Επίσης, επανέλαβε ότι σημείο εκκίνησης παραμένει η απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου. «Αποτέλεσμα σήμερα μην περιμένετε» ξεκαθάρισε η Ανγκελα Μέρκελ.

Ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε θέμα δικαστικής συνδρομής από τη Γερμανία για την υπόθεση Siemens, αλλά και θέμα γερμανικών επανορθώσεων και κατοχικού δανείου.
(απόσπασμα από τήν κοινή συνέντευξη τύπου τού Βερολίνου)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
   Σημείωση "Ν.Μ." :                                                                     
Ξεδιάντροπος ο Τσίπρας.....είχε τό θράσος καί μίλησε γιά siemens μπροστά στήν καγκελάριο. 
Μετά από αυτή τήν προκλητική καί αναίσχυντη στάση (πού εκθέτει, ανεπανόρθωτα, τήν εξωτερική πολιτική τής χώρας τών τελευταίων, τουλάχιστον, 2 ετών ενώ χαλάει -ταυτόχρονα- καί τήν "πιάτσα") πολλοί αγανακτισμένοι "εθνικόφρονες πατριώτες", μαθαίνω, συζητούν τό ενδεχόμενο νά διοργανώσουν μεγάλη μαχητική διαδήλωση στήν περιοχή τού κολλεγίου Αθηνών μέ κεντρικό σύνθημα (καί απαίτηση) : 
"BRING BACK SAMARAS-BRING BACK SAMARAS"... 
καί ίδωμεν πάλι... 
 Δ.Ν.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.