Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ολο το Σαββατοκύριακο οι συζητήσεις στο Brussels Group


Ολο το Σαββατοκύριακο οι συζητήσεις στο Brussels Group

Καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα συνεχιστούν οι δύσκολες συζητήσεις στο Brussels Group, ανέφεραν πηγές από τις Βρυξέλλες στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι ίδιες πηγές έκριναν ως ενθαρρυντικό στοιχείο το γεγονός ότι υπάρχει δέσμευση για εποικοδομητική συζήτηση, μετά τις συζητήσεις σε πολιτικό επίπεδο, στην επταμερή και στο Βερολίνο.

Ωστόσο, τόνιζαν ότι «απομένει ακόμη πολλή δουλειά» και πρόσθεταν: «Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η ίδια η Ελλάδα πρέπει να προετοιμάσει τον συνολικό κατάλογο των μεταρρυθμίσεων κατά τρόπο που να πείθει ότι θα εφαρμοστούν οι δεσμεύσεις του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου».

Ακόμη, υπενθύμιζαν ότι ο σκοπός των συναντήσεων στο Brussels Group είναι «να συζητήσουμε τις ελληνικές προτάσεις για μεταρρυθμίσεις και να βοηθήσουμε να διασφαλιστεί ότι η ελληνική λίστα μεταρρυθμίσεων είναι αξιόπιστη και ολοκληρωμένη».

Σύμφωνα με πηγές του Βήματος, η συζήτηση στις Βρυξέλες είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι ελληνικές προτάσεις δεν γίνονται αποδεκτές ούτε καν στη βάση τους, πόσω μάλλον στις λεπτομέρειες

από tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.