Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Δραγασάκης: «Θα παρουσιάσουμε πακέτο μέτρων στο Eurogroup»

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης προσέρχεται στη σύσκεψη
Δραγασάκης: «Θα παρουσιάσουμε πακέτο μέτρων στο Eurogroup»
         

Στο Eurogroup της 9ης Μαρτίου ο έλληνας υπουργός Οικονομικών θα παρουσιάσει συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις στους ομολόγους του της ευρωζώνης, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μετά το πέρας διευρυμένης σύσκεψης του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, το βράδυ της Δευτέρας, στο υπουργείο Οικονομικών.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης και συγκεκριμένα το πώς μπορούν να συνδυαστούν οι μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της κυβέρνησης με τις δεσμεύσεις που περιλαμβάνονται στο κείμενο της συμφωνίας με το Eurogroup.

Όπως έγινε γνωστό, στο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας θα παρουσιαστεί συγκεκριμένο πακέτο μεταρρυθμίσεων, τα οποία άλλα θα είναι ποσοτικοποιημένα και άλλα όχι.

Στη συνάντηση μετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και Δημήτρης Μάρδας και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Προηγήθηκε σύσκεψη του κ. Βαρουφάκη με τον κ. Μάρδα, την σύμβουλό του υπουργού Έλενα Παναρίτη και τον επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ Στέλιο Παπαδόπουλο με θέμα τα ταμειακά διαθέσιμα.
από tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.