Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Η Βουλή κλήρωσε Mercedes, Mini Cooper και Audi σε 126 βουλευτές...

i-bouli-klirwse-mercendes-mini-cooper-kai-audi-se-126-bouleutes
Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να ακούστηκαν πολλά για το ζήτημα, μπορεί και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να εμφανίστηκε επικριτικός σε σχέση με την διάθεση βουλευτικών οχημάτων στους 300 της Βουλής, ωστόσο οι φωνές αυτές κάθε άλλο παρά έκαμψαν το «φρόνημα» των βουλευτών που...

έσπευσαν, στην πλειοψηφία τους, να συμμετάσχουν στην σημερινή κλήρωση των αυτοκινήτων.

Από τους 135 νεοεκλεγέντες βουλευτές μόνο οι εννέα αρνήθηκαν να παραλάβουν αυτοκίνητο. Οι υπόλοιποι παρά τις επιμέρους επιφυλάξεις και τα ερωτήματα που διατύπωσαν «μήπως προκαλέσω;» «είναι ακριβή αυτή η μάρκα», «καίει πολύ βενζίνη» παρέλαβαν την νέα τους «κούρσα».

Βέβαια, δεν είναι του κουτιού αλλά δεύτερο χέρι από τους τέως συναδέλφους τους που δεν κατάφεραν να επαναεκλεγούν.

Υπενθυμίζεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα καταγγείλει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τη σύμβαση με την εταιρία χρονομίσθωσης που έχει συνάψει η Βουλή με στόχο να αναζητήσει οικονομικότερες λύσεις.

Η οικονομική κρίση έχει επιφέρει αλλαγές σε σχέση με τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Παλιότερα οι βουλευτές κυκλοφορούσαν με θηριώδεις λιμουζίνες των 2.000 κε: σήμερα εκείνοι της επαρχίας κυκλοφορούν με τετράτροχα έως 1800 κε ενώ της Αθήνας έως 1400 κε.

Όσο για τις μάρκες, υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα αρκεί ο «ενδιαφερόμενος» να σταθεί τυχερός κατά την κλήρωση. Σήμερα μεταξύ άλλων κληρώθηκαν Μersedes, Mini Cooper, Audi κ.α

Το συνολικό κονδύλι για τους 300 ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. 
(από thetoc.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.