Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ο Γιάνης και ο Yanni


                ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
Τάκης ΘεοδωρόπουλοςΔIAΓΩNIΩΣ 
Δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ κάποιος για να καταλάβει γιατί το 33% του εξυπνότερου λαού στον κόσμο πιστεύει ότι μας ψεκάζουν. Αν προσέξει τον λόγο των κομμάτων και των ΜΜΕ θα βρει δεκάδες συνωμοσίες. Η κυβέρνηση μόνο βρίσκει τρεις με τέσσερις στην καθισιά της. Οταν λέμε «καθισιά της» κυριολεκτούμε, διότι 45 μέρες τώρα οι «πρώτη φορά υπουργοί» δεν έχουν αρμοδιότητες και αφού δεν έχουν να ζυμώσουν, όλη μέρα κοσκινίζουν θεωρίες συνωμοσίας. 
Ετσι, μετά το «σχέδιο-ασφυξία» που διατυμπανίζουν τα καφενεία των οκτώ, έχουμε τη συνωμοσία των «φίλων του Σόιμπλε». Ενα ενεργούμενο αυτής της συνωμοσίας ανακάλυψε ο δαιμόνιος κ. Δημήτρης Παπαδημούλης. «Φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος κύριος καταλαβαίνει ευκολότερα τον κ. Σόιμπλε παρά την ελληνική κυβέρνηση», είπε για τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου, και να σκεφτεί κανείς ότι ο κ. Παπαδημούλης είναι από τους σοβαρούς του (κατά Βαρουφάκη) «αριστερού τσούρμου» που διαφεντεύει τις τύχες μας.
Φυσικά υπάρχει η συνωμοσία της ΕΚΤ, που δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να στραγγίξει όσες καταθέσεις έμειναν στις τράπεζες για να μπορεί ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος να νομιμοποιήσει 40.000 δημοσίους υπαλλήλους και να δίνει ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης «τροφεία» στους πληγέντες από την ανθρωπιστική κρίση υπαλλήλους της ΔΕΗ.
Εκτός αυτών έχουμε τη «συνωμοσία Ρωμανιά» (προς τιμήν εκείνου που την αποκάλυψε) σύμφωνα με την οποία το ασφαλιστικό μας δεν έχει πρόβλημα, διότι –λέει– τα ταμεία έχουν ακίνητα· αυτά που ρημάζουν απ’ άκρου εις άκρον της πρωτεύουσας. «Φαίνεται πως οι μνημονιακές κυβερνήσεις χρησιμοποιούσαν ως άλλοθι μελέτες και δημιουργούσαν πανικό στους πολίτες, με στόχο να δικαιολογούν τις σφαγιαστικές μειώσεις συντάξεων», είπε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων δείχνοντας τις προηγούμενες πελατειακές κυβερνήσεις, που πάλεψαν σκληρά για να κρατήσουν το δικαίωμα κάποιων προνομιούχων να συνταξιοδοτούνται στα πενήντα. Μαζί του φυσικά συντάχθηκε και το δίδυμο της οξυδέρκειας αυτής της κυβέρνησης, οι κ. Δημήτρης Στρατούλης και Πάνος Σκουρλέτης.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, πότε με συνωμοσίες, πότε με κρυμμένους θησαυρούς φτιάχνουν οι Ελληνες κοινότητες (παραισθήσεων) και η κυβέρνηση παραμένει σε άλλο γαλαξία. Τα προβλήματα διογκώνονται, η οικονομία φυλλορροεί, οι επενδύσεις «πάγωσαν», η ανεργία θεριεύει, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ σκύβει στη μεριά του Πάνου και με μάτια κλειστά τραγουδούν αγκαλιά, Εθνική Ελλάδος γεια σου...
Έντυπη  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.