Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Τετ α τετ 12 λεπτών Ομπάμα- Βαρουφάκη στον Λευκό Οίκο [photos]

Συνομιλία 12 λεπτών είχε ο Μπαράκ Ομπάμα με τον Γιάνη Βαρουφάκη στον Λευκό Οίκο
Ο Γιάνης Βαρουφάκης βρέθηκε στον Λευκό Οίκο για να παραστεί στην καθιερωμένη τελετή για τον εορτασμό της Ελληνικής Ανεξαρτησίας που φιλοξενεί ο Αμερικανός πρόεδρος.Σε μια κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε την ευκαιρία για ένα 12λεπτο τετ α τετ με τον Μπαράκ Ομπάμα. O κ. Ομπάμα έκανε μία κίνηση μετά το τέλος της ομιλίας του, που επέτρεψε να γίνει η συνομιλία του με τον κ. Βαρουφάκη πέρα από κάθε πρωτόκολλο.
Ακολουθούν οι φωτογραφίες από τόν Λευκό Οίκο...
συνέχειαΠαρούσα στην εκδήλωση και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.Την ομογένεια εκπροσώπησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Δημήτριος, ο οποίος έκανε και μια σύντομη ομιλία.Πριν από την ολιγόλεπτη συνομιλία, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Ερνεστ δήλωσε ότι είναι προς το συμφέρον της αμερικανικής και της παγκόσμιας οικονομίας να εξευρεθεί συντεταγμένη λύση, όπως τη χαρακτήρισε, στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την Ελλάδα.Τις φωτογραφίες ανέβασε στο Twitter ο έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Greek News, Αποστόλης Ζουπανιώτης.
 Στην ομιλία του στο Brookings ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε μεταξύ άλλων ότι θα συμβιβαστούμε αλλά δεν θα υποχωρήσουμε στις αρχές μας
 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.