Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Βρέθηκε και το δεύτερο μαύρο κουτί του μοιραίου Airbus A320...


Βρέθηκε και το δεύτερο μαύρο κουτί του μοιραίου Airbus A320Ύστερα από εννέα ημέρες ερευνών εντοπίστηκε και το δεύτερο μαύρο κουτί της μοιραίας πτήσης της Germanwings, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Βάση αυτού, οι...
αρχές θα μπορέσουν να ρίξουν «φως» στην υπόθεση συντριβής του αεροσκάφους και να αντλήσουν περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις αποκαλύψεις του πρώτου μαύρου κουτιού, οι οποίες θέλουν τον συγκυβερνήτη, Αντρέας Λουμπιτς, να ρίχνει σκόπιμα το αεροπλάνο.

Το BBC αναφέρει πως εντοπίστηκε και η κάρτα μνήμης, η οποία ενδέχεται να έχει καταγράψει τις τεχνικές λεπτομέρειες της πτήσης όπως τη θέση του αεροσκάφους, την ταχύτητα και την πορεία.

Σύμφωνα με τον απολογισμό του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, τα θύματα, που βρήκαν τραγικό θάνατο ήταν 72 Γερμανοί, 47 Ισπανοί, τρεις Αργεντίνοι, δύο Αυστραλοί, ένας Βέλγος, ένας κάτοικος Ακτής Ελεφαντοστού, δύο Κολομβιανοί, ένας Δανός, δύο Βρετανοί, δύο Ιρανοί, δύο Ιάπωνες, τρεις υπήκοοι Καζακστάν, ένας Μεξικανός, ένας Μαροκινός, ένας Ολλανδός, τρεις Αμερικανοί και ένας κάτοικος Βενεζουέλας.

Πέντε θύματα είχαν διπλή υπηκοότητα με 4 Ισπανούς και ένα επιβάτη από τη Βενεζουέλα και τη Χιλή.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.