Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Τσίπρας: ο Καραμανλής φταίει για το Μνημόνιο. Το παραδέχομαι... (VIDEO)



O Λοβέρδος απαντά, με βίντεο, στην εξαίρεση της περιόδου Καραμανλή στην εξεταστική για τα μνημόνια...
Τη δική του απάντηση με μία αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και ένα βίντεο στο οποίο ο νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατακεραυνώνει την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή για τη διόγκωση του χρέους και την προσφυγή της Ελλάδας στους μηχανισμούς διάσωσης, δίνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος γύρισε...
πίσω στο 2011 και πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας να απευθύνεται στον Γιώργο Παπανδρέου και να παραδέχεται ότι ο Κώστας Καραμανλής ευθύνεται για το μνημόνιο. 

«Μας είπατε ότι φταίει η Νέα Δημοκρατία, βεβαίως φταίει η Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Γιούνκερ είπε "οι κυβερνήσεις μας φταίνε". Βεβαίως και είχανε τη δικαιολογία πέρσι τέτοιον καιρό, ότι η Νέα Δημοκρατία μας οδήγησε στα τάρταρα και ο Καραμανλής σηκώθηκε κι έφυγε κι εσείς βρεθήκατε με την πλάτη στον τοίχο. Αλήθεια είναι λοιπόν αυτό, το παραδέχομαι κι εγώ», φαίνεται στο βίντεο να λέει ο αρχηγός τότε του ΣΥΡΙΖΑ του 4,6%.

Ο κ. Λοβέρδος μοιράστηκε το συγκεκριμένο βίντεο με αφορμή την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει τη διερεύνηση τεσσάρων κρίσιμων περιόδων για τα μνημόνια: α) από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Μάιο του 2010 (1ο Μνημόνιο), β) από τον Μάιο του 2010 ως τον Νοέμβριο του 2011 (2ο Μνημόνιο), γ) από τον Νοέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2012 (PSI) και δ) από τον Μάιο του 2012 και εντεύθεν. Στο στόχαστρο ουσιαστικά της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο είναι οι πρώην πρωθυπουργοί Γιώργος Παπανδρέου, Λουκάς Παπαδήμος, Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Τσίπρας έχει δεχθεί σφοδρή κριτική από το ΠΑΣΟΚ για την εξαίρεση της περιόδου Καραμανλή 2004-2009 από την εξεταστική για τα μνημόνια.    
ΔΕΙΤΕ τό βίντεο
 

από newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.