Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τριμερής υψηλών προσδοκιών στη Λευκωσία...


Πραγματοποιείται σήμερα στη Λευκωσία η τριμερής συνάντηση Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, σε επίπεδο αρχηγών κρατών, στο επίκεντρο της οποίας θα είναι η προώθηση των οικονομικών τριμερών σχέσεων σε θέματα ναυτιλίας, τουρισμού και ...
ενέργειας.

Νωρίτερα άρχισαν οι διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Αιγύπτου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κατ΄ιδίαν συνάντηση των τριών ηγετών και ακολούθως διευρυμένες συνομιλίες ανάμεσα στις αντιπροσωπείες Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου.

Η άφιξη του Αιγύπτιου Προέδρου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κύπρο για την τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Ν. Αναστασιάδη, έθεσε σε συναγερμό την κυπριακή αστυνομία και τις Αρχές ασφαλείας.

Από το πρωί έχουν ληθφεί δρακόντεια μέτρα ασφάλειας στο Προεδρικό Μέγαρο και σε όλους τους δρόμους από τους οποίους πέρασαν οι δύο ηγέτες, ενώ υπερίπτανται ελικόπτερα της αστυνομίας. Ανιχνευτικοί σκύλοι «χτένισαν» όλες τις διαδρομές, ενώ άνδρες της αστυνομίας και του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού βρίσκονται σε διάφορα σημεία και έχουν ακροβολιστεί ακόμη και στην στέγη του Προεδρικού Μεγάρου.

Ο Αιγύπτιος Πρόεδρος έφτασε συνοδευόμενος από μεγάλη ομάδα της προσωπικής του ασφάλειας, ενώ της αυτοκινητομομπής προηγείτο ειδικό όχημα για έλεγχο των τηλεπικοινωνιών. Πριν από την τριμερή συνάντηση, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.