Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Στα βάθη του χειμώνα η Μ. Πέμπτη - ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΠΛΟΥ


Στα βάθη του χειμώνα ξημέρωσε η Μ. Πέμπτη σε όλη τη χώρα. Στην Αττική το έστρωσε στην Πάρνηθα και στον Υμηττό, ενώ χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές, καταιγίδες, δυνατοί βοριάδες και χιόνια στα ορεινά επικρατούν στις περισσότερες περιοχές. Η Τροχαία συνιστά αυξημένη προσοχή στους εκδρομείς του Πάσχα που θα μετακινηθούν οδικώς, ειδικά σε ορεινούς και ημιορεινούς προορισμούς της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Στην Πάρνηθα, απο το Τελεφερίκ μέχρι το Καζίνο χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.
 από kathimerini.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΠΛΟΥ
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές φτάνοντας και τα 9 μποφόρ, έχουν προκαλέσει προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.
Από το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, είναι σε ισχύ μερική απαγόρευση απόπλου στο λιμάνι του Πειραιά.

Στο λιμάνι της Ραφήνας, το απαγορευτικό απόπλου θα τεθεί σε ισχύ από τις 17:30 το απόγευμα. Την ίδια ώρα θα σταματήσουν και τα δρομολόγια Αγία Μαρίνα - Στύρα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, καλό είναι οι επιβάτες πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις δρομολογίων.
Νωρίτερα το μεσημέρι η ΕΜΥ εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για βορειοανατολικό Αιγαίο, νότιο Ευβοϊκό, Στενό Καφηρέα, Κεντρικό νοτιοανατολικό νοτιοδυτικό Αιγαίο, Ικάριο, Κρητικό, Καρπάθιο και θάλασσα Σάμου.
από newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.