Κυριακή 17 Μαΐου 2015

«Μέχρι την Τρίτη τελειώνουμε τεχνικά με τους θεσμούς»...


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης βγαίνει από του Μαξίμου
Μέχρι την Τρίτη θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις σε τεχνικό επίπεδο με τους θεσμούς τόνισε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης 
Μιλώντας μέσω τηλεδιάσκεψης στην ημερίδα του...
ΑΚΕΛ με θέμα «Κύπρος - Ελλάδα: Ο δρόμος προς την ανάπτυξη», ο κ. Δραγασάκης είπε ότι στόχος δεν είναι να υπάρξει ομοφωνία, αλλά να κλείσει το παλαιό πρόγραμμα, «να φύγει από τη μέση για να μην το βρίσκουμε μπροστά μας στο μέλλον».
Σημείωσε ότι προωθούνται μέτρα χωρίς δημοσιονομικό κόστος, ανάμεσά τους και μέτρα για αντιμετώπιση της ακραίας φτώχειας. «Το γεγονός αυτό», πρόσθεσε, «δημιούργησε θετικό κλίμα αλληλεγγύης και ώθησε τράπεζες να προχωρούν σε διαγραφές χρεών».
Επίσης, υπηρεσίες κοινής ωφελείας προχώρησαν στην επανασύνδεση του ηλεκτρικού, του νερού και της τηλεφωνίας. Ο κ. Δραγασάκης επεσήμανε ότι βασικό κλειδί για προώθηση της ανάπτυξης είναι οι επενδύσεις σε οικοδομές.
Εκτιμάται ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα εισρεύσουν στην Ελλάδα 50 δισ. ευρώ. Ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης τόνισε ότι, μετά την αποτυχία του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων, προωθείται το μοντέλο κοινοπρακτικής συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
από efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.