Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Μια «σύμπτωση», μα τι σύμπτωση…


Μία απίθανη … «σύμπτωση» παρατηρεί ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου και νυν κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Σωκράτης Ξυνίδης.
 Σημειώνοντας ότι...
κατά το χρονικό διάστημα που διανύουμε εξελίσσονται δύο δίκες, αυτή για το σκάνδαλο με τις μίζες για τους εξοπλισμούς με κατηγορούμενο τον Άκη Τσοχατζόπουλο και η άλλη με κατηγορούμενους τους εμπλεκόμενους στις ανταλλαγές στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, παρατηρεί ότι αυτές συνδέονται «κατά απίθανη σύμπτωση» τα ονόματα των ίδιων off shore εταιρειών NOBILIS και TORCASO.

«Ακόμη τις συνδέουν οι ιδιοκτησίες της Μονής Βατοπεδίου και της οικογένειας του Άκη Τσοχατζόπουλου στην οδό Κόμνα Τράκα», σημειώνει σε ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο,για να συμπεράνει με νόημα πως «αν δεν απαντηθεί με πειστικό τρόπο στην κοινωνία πώς είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η απίθανη σύμπτωση, δεν πρόκειται να επέλθει κάθαρση»…


Αφού, λοιπόν, αναρωτιέται και μάλλον εύλογα«πώς ‘έτυχε’ ανάμεσα στις εκατοντάδες off shore εταιρείες παγκοσμίως, οι ίδιες να εμπλέκονται στις δύο υποθέσεις», καλεί τη Δικαιοσύνη να απαντήσει.


Καλεί βεβαίως και τα κόμματα να τοποθετηθούν,αλλά εκεί οι προσδοκίες του είναι μικρές. Διότι, ίσως –όπως αφήνει να εννοηθεί-«μέσα στον έρωτα της κυβερνητικής ριζοσπαστικής αριστεράς και καραμανλικής δεξιάς η αλήθεια δεν χωρεί»…
 
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.