Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Τι κρύβει η επικοινωνία του Τσίπρα με τον Παυλόπουλο...


Για τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στις Βρυξέλλες ενημέρωσε πριν από λίγο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Ελληνας πρωθυπουργός είχε...
τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Παυλόπουλο από τη βελγική πρωτεύουσα για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις, με κυβερνητικές πηγές από την Αθήνα να αναφέρουν ότι το τηλεφώνημα αυτό δεν θα πρέπει να θεωρείται τυχαίο.
Η ελληνική πλευρά εξετάζει στην παρούσα φάση όλα τα ενδεχόμενα, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έκανε όλες τις απαιτούμενες υποχωρήσεις, όμως, όπως υπογραμμίζουν, «η “συμμαχία” των εταίρων έχει χαράξει άλλους στόχους».
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει η ελληνική αντιπροσωπεία από τις Βρυξέλλες με στόχο να ζητήσει επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να χαραχτεί από κοινού η στρατηγική για τα επόμενα βήματα.
Η οργή του πρωθυπουργού για την επιμονή των πιστωτών είχε φανεί ήδη από χθες όταν κατά την αναχώρησή του από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες έλεγε σε συνεργάτες του: «Η μη αποδοχή ισοδύναμων μέτρων δεν έχει ξαναγίνει. Ούτε στην Ιρλανδία ούτε στην Πορτογαλία. Πουθενά! Αυτή η περίεργη στάση δύο ενδεχόμενα μπορεί να κρύβει. Είτε δεν θέλουν συμφωνία είτε εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα στην Ελλάδα».
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.