Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Δικογραφία σε βάρος 45χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 16χρονης μέσω Διαδικτύου


Δικογραφία σε βάρος 45χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 16χρονης μέσω Διαδικτύου

Υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης μέσω Διαδικτύου εξιχνίασε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 45χρονου.
Προηγήθηκε η υποβολή έγκλησης από τη μητέρα 16χρονης, σύμφωνα με την οποία η κόρη της συνομιλούσε, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με άγνωστο άτομο και οι διάλογοι που ανέπτυξαν προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.
Από τις φωτογραφίες του διαδικτυακού προφίλ η μητέρα αναγνώρισε τον εν λόγω 45χρονο, ως το άτομο με το οποίο συνομιλούσε η κόρη της.
Ακολούθησε παραγγελία από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή για προκαταρκτική διερεύνηση των καταγγελλομένων και εντοπισμό του δράστη.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε τον τόπο διαμονής του 45χρονου, ενώ κλιμάκιο αστυνομικών της, αφού διενήργησε ψηφιακό έλεγχο, προχώρησε και σε κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του σε περιοχή της Αττικής.
Τα ψηφιακά πειστήρια που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για τον απαραίτητο εργαστηριακό έλεγχο.
Η δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.