Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Θρίλερ στη Βουλή


Στις 23.30 αρχίζει τελικά η Ολομέλεια...

Θρίλερ επικρατεί με τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, για την έγκριση της κυβερνητικής πρότασης που εστάλη στους θεσμούς.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συγκάλεσε τη Διάσκεψη των Προέδρων για να καθοριστεί η ημερήσια διάταξη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πρόεδρος της Βουλής ζητεί να αρχίσει η συζήτηση μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, προκειμένου να αλλάξει η ημέρα και να είναι τυπικά σύμφωνη με τον Κανονισμό της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Κωνσταντοπούλου πρότεινε να συνεδριάζε η Ολομέλεια στις 6 το πρωί του Σαββάτου, πρόταση η οποία δεν έγινε δεκτή από τη διάσκεψη των προέδρων.

Πάντως, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται εδώ και ώρα στο γραφείο του στη Βουλή και περιμένει να αρχίσει η συζήτηση για να πραγματοποιήσει την ομιλία του...

Την ίδια ώρα, οι διεργασίες των τελευταίων ωρών κορυφώνονται, υπό το φόβο διαρροών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πλήρη εξέλιξη έντονες ζυμώσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης, προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις στην κυβερνητική πλειοψηφία και ότι γίνεται προσπάθεια να αντιστραφεί το κλίμα στους διαφωνούντες με την πρόταση της κυβέρνησης για τα προαπαιτούμενα μέτρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.