Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Από "οπορτουνιστές" γέμισε ο τόπος! Από "οpportunities" έχουμε ...μερικές ελλείψεις...*

Ετοιμος να πηδήξει από το καράβι ο Μητρόπουλος...

Πιο σκληρός από ποτέ ο Αλέξης Μητρόπουλος εναντίον του Αλέξη Τσίπρα επί προσωπικού πλέον για τις αποφάσεις και τις κινήσεις του. 

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης στην οποία δεν μετείχε ξεκίνησε αμέσως τις δημόσιες διαφωνίες του για όλους και για όλα στην κυβέρνηση με την ένταση και τα επιχειρήματα να κλιμακώνονται όσο περνούσαν οι μέρες και οι εβδομάδες. 

Με όπλο τις άριστες σχέσεις του με όλα τα συστημικά ΜΜΕ και όλους τους τηλεαστέρες και παρουσιαστές εκπομπών ο Μητρόπουλος έχει σε καθημερινή βάση 5-6 τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παρουσίες, ενώ αρθρογραφεί σχεδόν κάθε Κυριακή κυρίως στις εφημερίδες του ομίλου Real. Τα τελευταία 24ωρα ο εργατολόγος έχει κυριολεκτικά απασφαλίσει. Το πρωί στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ν.Ευαγγελάτου επιτέθηκε με μεγάλη σφοδρότητα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα με επιχειρήματα που ούτε οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν καταθέτουν στο τραπέζι. 

Αν και αρχικά δήλωσε έτοιμος να καταψηφίσει τη νέα συμφωνία αν τελικά αυτή έρθει στη Βουλή
 άφησε στο τέλος ένα μικρό παράθυρο να κάνει πίσω αν εξαρτάται όπως είπε από την ψήφο του αν θα πάμε στη δραχμή. Με αφορμή τη μόνιμη παρουσία του αντιφρονούντος Μητρόπουλου στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές να σημειώσουμε το παιχνίδι των συστημικών ΜΜΕ με την κυβερνητική εκπροσώπηση, παιχνίδι που ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να ελέγξει εδώ και καιρό. Στο 80% των πάνελ και των ραδιοφονικών παρεμβάσεων καλούνται να μιλήσουν και να… υπερασπιστούν την κυβέρνηση είτε γνωστοί αντιφρονούντες στην κυβερνητική πολιτική όπως ο Μητρόπουλος και ο Λαπαβίτσας είτε εκπρόσωποι της αριστερής πλατφόρμας που έχουν βασικές διαφωνίες με κυβερνητικές αποφάσεις αλλά και σαφείς ιδεολογικές διαφορές με την προεδρική πλειοψηφία του κόμματος. 

Ετσι ουσιαστικά παρουσιάζεται στα πάνελ μόνο αντιπολιτευτικός λόγος με ολίγα αριστερά τσιτάτα... 
enimerosi24.gr 

*Σημείωση : Ο υπέρτιτλος είναι τής "Νέας Μυκόνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.