Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Κατά τ' άλλα τους φταίει η Ζωή...

Θέλετε να δούμε τι έγινε το τελευταίο 48ωρο μόνο; Για να τα βάλουμε κάτω μετά ώστε να συζητήσουμε για τις... αδιαμφισβήτητες ευθύνες της Ζωής Κωνσταντοπούλου;  
Φέρνουν στη...
Βουλή ένα πολυσέλιδο μνημόνιο και μία πολυσέλιδη δανειακή σύμβαση όταν το προσχέδιο είχε έρθει έτοιμο από το εξωτερικό το προηγούμενο Σάββατο!  Αποφασίζουν να ανοίξουν εκτάκτως τη Βουλή που έκλεισαν πριν μερικές ημέρες, μόλις.
Και το φέρνουν το μνημόνιο με διαδικασίες-εξπρές δίνοντας ένα-δύο 24ωρα περιθώριο στους βουλευτές για να το διαβάσουν ώστε να ξέρουν τι θα ψηφίσουν. Τύφλα να 'χει ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Και το φέρνουν σε ένα μόνο άρθρο (ή δύο) να συζητηθεί σε μία μόνο συνεδρίαση της Βουλής.
Και το φέρνουν μέσα στην καρδιά του Αυγούστου που όλοι, ως γνωστόν, απουσιάζουν.

Γίνονται λοιπόν όλα αυτά τα τραγικά που δεν τιμούν, όχι μόνο το κοινοβούλιο αλλά και την πολιτική εν γένει, αλλά τους φταίει η Ζωή Κωνσταντοπούλου! Επειδή δεν δέχεται να γίνει συνεργός στα σχέδιά τους βάζοντας κάποια τυπικά (και άτσαλα) εμπόδια στις επιδιώξεις τους. Επειδή δεν ακολούθησε το χρονοδιάγραμμά τους.
Για «θεσμική τυπολατρία» της ΠτΒ έκανε λόγο ο Νίκος Βούτσης (στο Mega, φυσικά, που αλλού;), ενώ τα συστημικά ΜΜΕ τη λοιδόρησαν επειδή ήταν «χαμένη κάπου στην Αλόννησο». Απίστευτες πρακτικές για μία κυβέρνηση της Αριστεράς που προκαλούν -τουλάχιστον- θλίψη. ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.