Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Νίκος Ξυδάκης στην ΕΡΤ : Αυτά που λένε οι διαφωνούντες, δεν στέκουν...(ΒΙΝΤΕΟ)



"Νομίζω ότι από όσα έχουμε ακούσει, δεν έχω δει να έχει κατέβει κανένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο διακυβέρνησης της χώρας και εξόδου από την κρίση. Αυτά που ακούμε διάσπαρτα, είναι πράγματα που δεν στέκουν, δεν...
ευσταθούν, δεν δίνουν κάποια πραγματική διέξοδο" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός  Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης στην ΕΡΤ, ερωτηθείς για τους διαφωνούντες εντός του ΣΥΡΙΖΑ. "Είναι σαν να προετοιμαζόμαστε για το πρώτο στάδιο του σοσιαλισμού" πρόσθεσε. 

"Η κυβέρνηση υπηρετεί το συμφέρον τού ελληνικού λαού δεν μπορεί να υπηρετεί το συμφέρον του κόμματος.   Άρα δεν μπορούμε να ζητάμε από την κυβέρνηση να εφαρμόσει κομματικές ισορροπίες. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρωθυπουργός 11 εκατομμυρίων Ελλήνων, όχι 30.000 μελών του ΣΥΡΙΖΑ" είπε ο κ. Ξυδάκης.

"Εάν κάποιος νομίζει ότι αρχές προδόθηκαν, ας παραμείνει σε αυτές τις αρχές και ας ζητήσει την έγκριση του ελληνικού λαού.   Εάν κάποιος νομίζει ότι αρχές μπορούν να προσαρμόζονται στην πραγματικότητα για τη διάσωση και επιβίωση της κοινωνίας, συνεχίζει να κάνει την πολιτική του.  Όταν καλείσαι να κυβερνήσεις δεν καλείσαι να εφαρμόσεις κάποιες αρχές μόνο, αλλά πρέπει αυτές οι αρχές να είναι συμβατές με την πραγματικότητα...".
Δείτε το βίντεο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.