Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ο πόλεμος των φατριών, το οικογενειακό σχίσμα και οι 4 μονομάχοι της ΝΔ...


tvxs.gr | 30 Σεπ. 2015

Υπόγεια σύγκρουση δύο πρώην προέδρων, εμφύλιο τζακιών και φατριών κι ένα ενδοοικογενειακό σχίσμα έχει αποφέρει μέχρι στιγμής η προεδρική κούρσα της Νέας Δημοκρατίας - μια κούρσα, της οποίας ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται την Παρασκευή με την επίσημη κατάθεση των υποψηφιοτήτων.
Με δεδομένο δε, ότι έως τώρα η γαλάζια παράταξη μάλλον παράγει περισσότερους προθύμους προέδρους απ' όσους μπορεί να καταναλώσει, η αφθονία στη δήλωση προθέσεων μάλλον δύσκολα θα μετατραπεί και σε απτές υποψηφιότητες, καθώς πολλοί εκ των δελφίνων δυσκολεύονται να βρουν τις 50 αναγκαίες υπογραφές.
 Σ' αυτό το σκηνικό, και με τις υπόγειες συγκρούσεις να μαίνονται, το κάδρο δείχνει πως η τελική αναμέτρηση μάλλον θα κριθεί μεταξύ τεσσάρων - των Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Κυριάκου Μητσοτάκη, Απόστολου Τζιτζικώστα και, πιθανώς, 'Αδωνι Γεωργιάδη.  
Στο μέτωπο της τακτικής, τον ρυθμό εξακολουθεί να δίνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, επιμένοντας να μην ανακοινώνει την υποψηφιότητά του έως ότου έχει στα χέρια του το μέγιστο δυνατό μήνυμα ισχύος: Στόχος του είναι να συγκεντρώσει μακράν τις περισσότερες υπογραφές στήριξης - γεγονός που, κατά πρόσωπα που συνομιλούν μαζί του - θα προσδώσει αυτομάτως στην υποψηφιότητά του δυναμική νίκης.  
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι... 
(Oλόκληρο τό ρεπορτάζ- ανάλυση τού tvxs.gr :  EΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.