Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Aφθονο γέλιο...

 Με γραπτή της δήλωση η Φώφη Γεννηματά σημειώνει ότι και οι δύο προσφέρουν άφθονο γέλιο με τους χαρακτηρισμούς «αυτοφωράκιας» ο ένας, «δεν σφάξανε» ο άλλος.

«Ο στείρος και άγονος ανταγωνισμός τους δεν έχει πραγματικό περιεχόμενο, είναι μια καρικατούρα. Βρίσκεται έξω και πέρα από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελληνίδων και τον Ελλήνων» τόνισε η κ. Γεννηματά, σημειώνοντας πως πρόκειται για δοκιμασμένες συνταγές που έχουν ξεπεραστεί και καταδικαστεί στην συνείδηση του λαού.

Η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε ότι οι ηγέτες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να στήσουν το ίδιο σκηνικό με τις διπλές εκλογές του 2012 και τις εκλογές του Ιανουαρίου, αλλά θα αποτύχουν γιατί οι πολίτες τους πήραν είδηση, δεν εγκλωβίζονται και δεν παραπλανούνται.

«Το μήνυμά μας σε τρεις λέξεις "Μόνο εμείς μπορούμε". Γιατί η ελπίδα απαιτεί δύναμη από ευρείες λαϊκές και κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες. Δεν θα αφήσουμε να δραπετεύσει κανείς από τις ευθύνες» υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι απαιτείται συνεκτικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης και ανάπτυξης, με συγκεκριμένες και ρεαλιστικές λύσεις.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων απαιτεί από τα κόμματα και τους κοινωνικούς φορείς ουσιαστικό διάλογο, συνεννόηση, συνεργασία, με στόχο την κατοχύρωση σταθερών λύσεων. Απαιτούν από όλους κοινή δράση για να βγούμε από την κρίση. Για να δώσουμε τέλος στα Μνημόνια», ανέφερε.

«Διεκδικούμε την ψήφο του ελληνικού λαού, ώστε να αναδειχτεί μια τρίτη δύναμη που θα επιβάλει την συνεργασία, την πολιτική σταθερότητα με την συμμετοχή και των δύο μονομάχων» κατέληξε.
thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.