Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

To MMΑ «φέρνει» στην Αθήνα τα Μπολσόι...

Ζωντανές μεταδόσεις από τη Μόσχα...
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών εγκαινιάζει φέτος τη συνεργασία του με το ιστορικό Θέατρο Μπολσόι, μεταδίδοντας ζωντανά τις παραστάσεις του διάσημου ρωσικού μπαλέτου από τη Μόσχα.

Το...
πρόγραμμα των μεταδόσεων για το πρώτο τρίμηνο της νέας καλλιτεχνικής περιόδου 2015-2016 περιλαμβάνει κορυφαία έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου: «Ζιζέλ» σε χορογραφία Γιούρι Γκριγκορόβιτς (11/10), «Jewels» (8/11, μαγνητοσκοπημένη μετάδοση) του Ζωρζ Μπαλανσίν και «Κυρία με τις καμέλιες» του Τζον Νοϋμάγερ (6/12, νέα παραγωγή).

Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων των παραστάσεων (όπου αυτά προβλέπονται), το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους συντελεστές της εκάστοτε παραγωγής και, με τη βοήθεια της κάμερας, να περιηγηθεί στα παρασκήνια του Θεάτρου.

Η αυλαία της φετινής σεζόν ανεβαίνει με το υπέροχο κλασικό μπαλέτο «Ζιζέλ». Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η διάσημη πρίμα μπαλαρίνα Σβετλάνα Ζαχάροβα. Μαζί της η νέα γενιά των χορευτών των Μπαλέτων Μπολσόι, οι οποίοι φημίζονται για τη γεμάτη ένταση ερμηνεία τους.

Η παράσταση θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 11 Οκτωβρίου (ώρα 18:00) στην οθόνη της Αίθουσας Banquet.

Πληροφορίες για το κοινό: 210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα: www.megaron.gr...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.