Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Δείτε αν το VW – Audi σας, διαθέτει το λογισμικό



On line εφαρμογή με την οποία ο κάτοχος VW και Audi μπορεί να ενημερώνεται αν το αυτοκίνητό του διαθέτει το λογισμικό επηρεασμού της εκπομπής ρύπων, άνοιξε το γκρουπ της Volkswagen.
Στις διευθύνσεις www.volkswagen.gr και www.audi.gr θα μπορεί ο κάτοχος του αυτοκινήτου βάζοντας των αριθμό πλαισίου να ενημερώνεται άμεσα αν το αυτοκίνητό του έχει το λογισμικό, οπότε θα κληθεί εν’ εύθετο χρόνο από την εισαγωγική εταιρεία να κάνει αναβάθμιση του προγράμματος του εγκεφάλου.
Στο μεταξύ παρ όλη την βαβούρα με το «σκάνδαλο» η Audi ανακοίνωσε και νέα αύξηση των πωλήσεων των αυτοκινήτων της. Με περίπου 170.900 αυτοκίνητα, η εταιρεία αύξησε τις παραδόσεις της σε όλο τον κόσμο κατά 6,8 %. Οι πωλήσεις στην Αμερική – όπου ξέσπασε το σκάνδαλο- αυξήθηκαν κατά 11,9 % και στην Ευρώπη κατά 8,8%. Με το δυνατό ξεκίνημα του νέου Audi Q7, η Audi το μήνα Σεπτέμβριο είχε ιστορικά τις καλύτερες πωλήσεις της στην Ευρώπη, με σχεδόν 80.000 μονάδες. Από την αρχή του έτους, οι παγκόσμιες πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 3,8 %, με περίπου 1.347.950 μονάδες.
Δεδομένου των δυσκολιών της αγοράς σε σημαντικές περιοχές, βλέπουμε την απόδοση των πωλήσεων μας κατά το τρίτο τρίμηνο να εξελίσσεται θετικά. Η ανάπτυξή μας στην Ευρώπη αποδεικνύει ότι τα νέα μοντέλα δημιουργούν επιπλέον όγκο, “λέει ο Luca de Meo, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ της Audi AG. Μόνο το μήνα Σεπτέμβριο, η Audi κατάφερε να αυξήσει τις παραδόσεις του νέου Audi Q7 και του νέου Audi TT κατά περίπου 4.900 μονάδες συγκριτικά με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους. Έως τα μέσα του επόμενου έτους, η εταιρεία σκοπεύει να λανσάρει άλλα 15 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα στην παγκόσμια αγορά. “Αυτό θα ενισχύσει περαιτέρω τις πωλήσεις μας.”
Να σημειώσουμε ότι παρά τις δυσκολίες της αγοράς οι πωλήσεις της Αudi στην Ελλάδα σημείωσαν αύξηση 22,8%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 210 έναντι 171 οχήματα του προηγούμενου έτους. Και όλα αυτά αναμένοντας στην Ελλάδα το νέο A4 me ton 1.4lt κινητήρα και το νέο Q7…
 newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.