Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Δεν το λες και …μποναμά!...

metroΑπό τις δωρεάν μετακινήσεις το καλοκαίρι ένεκα capital controls και …δημοψηφίσματος, στην αύξηση των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τα Χριστούγεννα.
 Για «Πρωτοχρονιάτικο δώρο της κυβέρνησης» κάνει λόγο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, αφού το μέτρο θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2016 και θα επιφέρει την αύξηση κατά 17%, ήτοι από το 1,20 στο 1,40 ευρώ για το απλό εισιτήριο.

«Προφανώς, στην Κυβέρνηση αντιλαμβάνονται τις αυξήσεις στα εισιτήρια ως φιλολαϊκό μέτρο που με προσμονή ανέμεναν οι πολίτες», λέει σε ειρωνικό τόνο, μιλώντας για ‘τζάμπα μετακινήσεις’, με λεφτά όμως των φορολογουμένων που «χάρισε» ο κ. Σπίρτζης στη διάρκεια του δημοψηφίσματος, αντί να διεκδικήσει από τα συναρμόδια Υπουργεία τα αναγκαία κονδύλια, και συνδέοντας εκείνη την κυβερνητική τακτική με την τωρινή ανακοίνωση της αύξησης του Φ.Π.Α. από 13% σε 23%.

«Δεύτερη φορά αριστερά, αλλά με πρώτη φορά μνημονιακές αυξήσεις αγαθών λαϊκής ανάγκης, δείγμα των γενναίων και ηρωικών διαπραγματευτικών επιτυχιών τους», σχολιάζει, «άξιος ο μισθός τους!»
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.