Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

«Aποκυήματα φαντασίας»...



...τα περί συμπληρωματικού προϋπολογισμού, λέει το Μαξίμου...  
Ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας εμφανίζει το Μέγαρο Μαξίμου τα δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται σε νέα μέτρα τα οποία θα χρειαστεί να ληφθούν στο πλαίσιο ενός συμπληρωματικού προϋπολογισμού.
Συγκεκριμένα...
κυβερνητικές πηγές επεσήμαναν το πρωί της Κυριακής ότι «πριν από 15 ημέρες η κυβέρνηση θα έκοβε κατά 40% τις συντάξεις, ενώ δεν μιλούσε ο Τσίπρας με τον Παππά. Στο ενδιάμεσο η Ευρωπαϊκή Ένωση έβγαλε τη χώρα από τη Σένγκεν, ενώ είναι στα μαχαίρια πλέον ο Χουλιαράκης με τον Τσακαλώτο».

«Σήμερα γράφουν ότι η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα από 2,4 δισ. έως 7 δισ. ευρώ, ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετούν τα συγκεκριμένα μέσα που παρουσιάζουν το θέμα. Είμαστε περίεργοι για το τι θα γράφουν μεθαύριο» πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

thepressproject.gr


Σημείωση "Νέας Μυκόνου" : Δέν βρίσκουμε, δυστυχώς, κάποιον αποτελεσματικότερο τρόπο, από τόν παραπάνω, νά επισημάνουμε τό ίδιο εκτυφλωτικά γιά όλους τούς φίλους αναγνώστες (ώστε νά απολαύσουν εξίσου καί οι -άθελα τους- μειονεκτούντες -πολιτικά- Δαλτονικοί) τό κίτρινο τού πράγματος (ή μάλλον τού ..."ΘΕΜΑΤΟΣ") πού εξελίσσεται -τελεί, τώρα, εν εξάρσει- σέ προσπάθεια νά εξαπλωθεί μέσω φυλλάδων καί "υποπρακτορείων" τής συγκεκριμένης απόχρωσης. 
Θέλουν, οι μπαγάσηδες, νά μάς κάνουν όλους ...ΑΕΚτζήδες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.