Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Αναβλήθηκε η ΚΕΦΕ, στον αέρα η εκλογή αρχηγού στη ΝΔ

Του χρόνου

22:45 | 01 Δεκ. 2015
tvxs.gr
Σε αναβολή οδηγήθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης, καθώς οι προτάσεις δεν έχουν κατατεθεί ακόμη, συνεπώς το τοπίο σχετικά με το πόσες και ποιες εταιρείες έχουν δηλώσει πρόθυμες να αναλάβουν την διεξαγωγή της πανελλαδικής διαδικασίας, παραμένει θολό.
Η νέα συνεδρίαση θα γίνει την Τετάρτη, στις 10:00 το πρωί, εν αναμονή του τελικού φακέλου της εταιρείας ή των εταιρειών που θα αναλάβουν την εκλογή του προέδρου της ΝΔ.
Οι προθεσμίες ασφυκτιούν (η 13η Δεκεμβρίου, ημερομηνία η οποία είχε πέσει στο τραπέζι ως πιθανή για τη διεξαγωγή της εκλογής προέδρου, επί της ουσίας έχει παρέλθει) και έχει αρχίσει να ακούγεται ως νέα ημερομηνία η 10η Ιανουαρίου.
Η ΝΔ μάλλον δεν θα καταφέρει να εκλέξει αρχηγό εντός του 2015.

Επιπλέον, επειδή τα κομματικά ταμεία είναι άδεια, η ΝΔ δεν αναζητά εταιρεία που να μπορεί να οργανώσει τη διαδικασία εκλογής αρχηγού, αλλά θα πρέπει να είναι και φτηνή -κυρίως, να μην ζητήσει μεγάλη προκαταβολή.
Εντωμεταξύ, με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας  Γιάννη Πλακιωτάκη, η ΝΔ κατέθεσε σήμερα, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ζητά συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας Infosolutions μέχρι του ποσού των 2,5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, κατατίθεται και η σχετική αγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.