Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Η διαπλοκή στην υπηρεσία των ξένων κέντρων...

... που θέλει την Ελλάδα εκτός Σένγκεν...
«Δεν τους ενδιαφέρει το εθνικό συμφέρον» ήταν η σκληρή απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στο πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ της Παρασκευής που παρουσίαζε την Ελλάδα ως Αφρικανική χώρα έτοιμη να τη διώξουν από τη Σένγκεν!

Ο πρωθυπουργός κατά την...
ομιλία του εχθές το βράδυ στη Βουλή για τον προϋπολογισμό ήταν εξαιρετικά επικριτικός και σκληρός, τόσο με τη ΝΔ όσο όμως και με τα «συγκροτήματα της διαπλοκής» (που «ξεψυχάει» όπως επαναλαμβάνει τελευταία), με αφορμή το προσφυγικό και τη διακίνηση των νέων σεναρίων περί Grexit από τη Σένγκεν.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για ξένα κέντρα που διακινούν αυτά τα σενάρια και μάλιστα «Από χώρες που χτίζουν τείχη και υψώνουν φράχτες… Πρώτοι όμως οι βουλευτές της ΝΔ τα αναπαρήγαγαν» λέγοντας χαρακτηριστικά «Εντάξει τα συγκροτήματα της διαπλοκής που ξεψυχούν και πιάνονται από το καθετί… Και με πηχυαίους τίτλους αναδεικνύουν ότι η Ελλάδα της αλληλεγγύης είναι Αφρικανική χώρα… Εσείς γιατί»;
Η διαπλοκή στην υπηρεσία των ξένων κέντρων που θέλει την Ελλάδα εκτός Σένγκεν
Θυμίζουμε ότι «ΤΑ ΝΕΑ» στο πρωτοσέλιδό τους την Παρασκευή αποκάλυπταν την επιστολή που απηύθυνε στο Κολέγιο των Επιτρόπων ο λιθουανός επίτροπος Βιτένις Αντριουκάιτις με τίτλο: «Δεν ήμουν στην Αφρική ήμουν στην Ελλάδα…» και πλάγιο: «Η επιστολή που άνοιξε την πόρτα για το Grexit από τη Σένγκεν».

Επίσης να θυμίσουμε ότι μία ημέρα νωρίτερα, λόγω απεργίας όμως την Τετάρτη, η απογευματινή του ΔΟΛ κυκλοφορούσε με κύριο άρθρο «Η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης» στο οποίο υπαινισσόταν ότι ο πρωθυπουργός προαναγγέλλει διώξεις.

Είναι προφανές ότι οι επιθέσεις της Μιχαλακοπούλου στο Μαξίμου και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα συνδέονται ευθέως – σύμφωνα με πολλούς, με την έρευνα των οικονομικών Εισαγγελέων για τα δάνεια των ΜΜΕ και ειδικότερα με την κλήτευση του Σταύρου Ψυχάρη να καταθέσει ως μάρτυρας στις 14 Δεκεμβρίου.

Από την άλλη πλευρά ο Αλέξης Τσίπρας δεν χάνει ευκαιρία και κάθε φορά αναφέρεται στη διαπλοκή που ξεψυχάει, στον πόλεμο που δέχεται από τα συγκροτήματα του Τύπου και τα ξένα κέντρα… Η τελευταία τοποθέτηση του πρωθυπουργού εχθές το βράδυ στη Βουλή είναι συνέχεια της προηγούμενης αναφοράς του την περασμένη Τρίτη στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο όταν είπε για τους μιντιάρχες και τα δάνεια τους: «Αυτά που ήξεραν ας τα ξεχάσουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να παρέμβουμε στο έργο της Δικαιοσύνης για να προστατεύσουμε κανέναν»!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.