Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Άγρια κόντρα Ψυχάρη – κυβέρνησης...


Καθοριστικό το επόμενο διάστημα για τον Σταύρο Ψυχάρη και τον ΔΟΛ. Πριν από την κατάθεση του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ στους οικονομικούς εισαγγελείς, στις...
14 Δεκεμβρίου, για τα δάνεια του ΔΟΛ, ένας εξ αυτών ζήτησε και έλαβε από τη Βουλή το «πόθεν έσχες» του επιχειρηματία. Η έρευνα διεξάγεται με βάση το σχετικό πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας για τη δανειοδότηση των επιχειρήσεων ΜΜΕ από τις τράπεζες.
Ο Σταύρος Ψυχάρης είχε σπεύσει από την Τετάρτη να επιτεθεί προσωπικά στον πρωθυπουργό μέσα από το πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο των «Νέων», θεωρώντας πως έχει στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση: «Με τη χθεσινή τοποθέτησή του στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε ευρέως την εντύπωση ότι προεξοφλεί διώξεις. Ότι δηλαδή προαναγγέλλει την κρίση της Δικαιοσύνης για υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και για τις οποίες ουδείς, σε μια δημοκρατία, εκφέρει γνώμη -πόσω μάλλον αυτός που έχει την εξουσία- και μάλιστα δημοσίως». Η κυβέρνηση από την πλευρά της, ενώ επιτίθεται αορίστως στα ΜΜΕ, χωρίς να τα κατονομάζει, δηλώνει πως αυτή, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, δεν θα παρέμβει στη λειτουργία της δικαιοσύνης.
Στο παρασκήνιο πάντως γίνονται προσπάθειες για να πέσουν οι τόνοι, όμως το πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον δείχνει να είναι ασφυκτικό για τον Σταύρο Ψυχάρη.
typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.