Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΝΔ: Κατάφεραν κι ...έχασαν και τα ασφαλιστικά...

Νέο κατόρθωμα των υπεύθυνων (;) της ΝΔ: Κατάφεραν κι έχασαν ακόμη και τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει εναντίον της εταιρείας που ήταν υπεύθυνη για το εκλογικό φιάσκο.
 Μετά το εκλογικό, ιδού και το νομικό φιάσκο που...
θα ανοίξει νέο κύκλο αλληλοκατηγοριών. Κάποιοι ήδη ρίχνουν ευθύνες στον νομικό σύμβουλο του κόμματος, διότι, λένε, πήγε απροετοίμαστος.

Οπως διαβάζω, ο Πρόεδρος Υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δεν έκανε δεκτό το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το οποίο ζητούσε τη χορήγηση προσωρινής διαταγής για τη συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας με την επωνυμία ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΩΝΑΡΗΣ - ΕΛΕΝΗ ΤΥΡΜΑΚΗ Ο.Ε., που ανέλαβε τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου αρχηγού, αλλά οδήγησε τη διαδικασία σε ένα πρωτοφανές πολιτικό φιάσκο.

Τακτική δικάσιμος για τη συζήτηση της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε για τις 22 Ιανουαρίου 2016 στο ακροατήριο, ενώ η Ν.Δ. έχει καταθέσει και αγωγή (να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλη Μεϊμαράκης είχε προτείνει να γίνει μήνυση και όχι αγωγή).
Καλά ξεμπερδέματα
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.