Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Σουξέ και (λέμε τώρα) μηνύματα...

Ανάμεσα στην Ολγα Κεφαλογιάννη και την Ελενα Ράπτη κάθισε ο Κώστας Καραμανλής κατά τη διάρκεια της παρθενικής εμφάνισης του Κυριάκου Μητσοτάκη ως αρχηγού στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Όμως, κανένας «κύκλος» δεν εξήγησε τι μήνυμα ήθελε να στείλει ο «πρόεδρος της καρδιάς» των νεοδημοκρατών που...

σημειωτέον, γελούσε συνέχεια και γενικά δεν είχε συμπεριφορά ανθρώπου που συνειδητοποιεί ότι μόλις ηττήθηκε ο «Καραμανλισμός».
Για όποιον όμως μιλάει τα «καραμανλικά», το μήνυμα είναι σαφές: στην πιο επίζηλη θέση της αίθουσας, ανάμεσα στην ωραιότερη ξανθιά και την ωραιότερη μελαχρινή της κοινοβουλευτικής ομάδας, κάθεται μόνο ο αρχηγός. Ο πραγματικός αρχηγός της αγέλης. 
Οπότε, όσο ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης και ο Ευάγγελος Αντώναρος καταναλώνουν άπειρες εργατοώρες προσπαθώντας να πείσουν ότι έκαναν καλά τη δουλειά τους ως «κύκλοι Καραμανλή» στις εσωκομματικές εκλογές, οι πρόεδρος ακολουθώντας το δόγμα «έλα μωρέ, μια ζωή την έχουμε, σιγά μη σκάσω από τη στεναχώρια μου», τα είπε όλα με μια κίνηση που μεταφράζεται ως εξής: «Ο Καραμανλισμός μπορεί να έχασε. Ο Καραμανλής όμως, ποτέ».

protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.