Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Αν ο Παυλόπουλος θέλει διακριτικότητα...


...τότε να φροντίζει να ενημερώνει εκείνον που τον φωτογραφίζει...
Η είδηση ήταν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το σπίτι μιας φτωχής μονογονεϊκής οικογένειας στο Περιστέρι, συνοδεία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έδωσε δώρα (πήγε ποτά στην άνεργη!) και...
συζήτησε με την μακροχρόνια άνεργη κυρία Άννα για τις δυσκολίες αλλά και τον αγώνα που καταβάλλει η ίδια για να ζει με αξιοπρέπεια η οικογένειά της. Μέχρι εκεί καλά.
Το κακό είναι ότι η μοναδική φωτογραφία από την επίσκεψη δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, αν και δεν υπήρχαν φωτογράφοι αφού ο Προκόπης Παυλόπουλος ήθελε η επίσκεψη να γίνει «αθόρυβα». Και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, αυτό «ενόχλησε» τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θεωρεί ότι η «διαρροή» έγινε από το περιβάλλον του Δημάρχου Περιστερίου.
Όπως και να ‘χει, η φωτογραφία (που ομολογουμένως δεν κολακεύει και πολύ τον Προκόπη Παυλόπουλο), αποσύρθηκε από το ΑΠΕ. Και ίσως την επόμενη φορά που ο κ. Παυλόπουλος θέλει διακριτικότητα ως προς τις φωτογραφίες, καλό θα ήταν να φροντίζει να ενημερώνει εκείνον που τον φωτογραφίζει.

πηγη protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.