Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Θα αλλάξει τα πάντα (στη ΝΔ), ο Βαγγέλης...

Την εκτίμηση ότι «δεν θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι» κατά την αυριανή εκλογή προέδρου στη Ν.Δ. εξέφρασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στην... εφημερίδα «Παραπολιτικά», αποστέλλοντας μήνυμα ενότητας.
Ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε την ελπίδα ότι «και στον δεύτερο γύρο οι φίλοι της Ν.Δ. θα επιβεβαιώσουν κατά πλειοψηφία την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου», ενώ εκτίμησε ότι ο επόμενος πρόεδρος της Ν.Δ. «θα πρέπει να μπορεί να συνθέτει απόψεις και προτάσεις, να προχωρήσει στην εκ βάθρων ανανέωση της παράταξης, σε ιδέες και πρόσωπα, με αξιοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες και να διαθέτει τις οργανωτικές γνώσεις για να γίνουν άμεσα οι αναγκαίες αλλαγές στην ανασυγκρότηση του κόμματος».
 
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, δεσμεύθηκε πως αν εκλεγεί αρχηγός του κόμματος θα κάνει ο,τι περναει από το χέρι του για να αποκρούσει την κυβερνητική πολιτική η οποία, όπως είπε, έχει δημιουργήσει νέα αδιέξοδα.
 
«Νικητής θα είναι η Ν.Δ. και όλοι μαζί θα πειθαρχήσουμε στη βούληση των ψηφοφόρων. Ολοι μαζί, ενωμένοι, θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια για την οργανωτική και ιδεολογική ανασυγκρότηση της παράταξής μας. Θα δώσουμε τη μάχη στη Βουλή, αλλά και στην κοινωνία, κοντά στους πολίτες, για να ανατρέψουμε την πολιτική της κυβέρνησης που δημιουργεί νέα αδιέξοδα» , σημείωσε.
 
Αναφορά έκανε και στη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και δεσμεύθηκε «θα προχωρήσουμε άμεσα στην αναδιοργάνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ώστε να ασκήσουμε άμεσα με δυναμικό και αξιόπιστο τρόπο τον θεσμικό μας ρόλο ως αξιωματική αντιπολίτευση. Σε κομματικό επίπεδο θα ξεκινήσουν αμέσως οι διαδικασίες για την οργανωτική ανασυγκρότηση και τη διεξαγωγή του συνεδρίου μας, μέσα από το οποίο η βάση της Ν.Δ. θα αποφασίσει πώς θα προχωρήσουμε την ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες, ώστε να αποκαταστήσουμε τη σχέση μας με την κοινωνία».
 
Αναφερόμενος στο καυτό θέμα των ημερών, το ασφαλιστικό, ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται να ψηφίσουμε περικοπές συντάξεων και αύξηση των εργοδοτικών εισφορών, όπως αποφασίσαμε πρόσφατα στην Κ.Ο. , διότι εμείς πιστεύουμε σε ένα άλλο μίγμα οικονομικής πολιτικής, που δημιουργεί ανάπτυξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.