Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

"Όποιος εκπέμπει πρέπει να έχει νόμιμη άδεια"...


«Σε θετική τροχιά η συγκρότηση του ΕΣΡ».
 Συνέντευξη Νίκου Παππά «Στο Κόκκινο»...
Σε πλήρη εξέλιξη και θετική τροχιά η διαδικασία συγκρότηση του ΕΣΡ, δήλωσε πριν από λίγη ώρα "Στο Κόκκινο"  και στον Κώστα Αρβανίτη, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σημειώνοντας πως ελπίζει πως...
θα υπάρξει η συναίνεση κι από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Είναι δέσμευση της κυβέρνησης έναντι και των εταίρων η αδειοδότηση των τηλεοπτικών επιχειρήσεων άφησε να εννοηθεί ο Ν. Παππάς. 
Επίσης, ο υπουργός επικρατείας υπογράμμισε πως οι επιχειρηματίες των ΜΜΕ θα πρέπει να καταβάλλουν το αντίτιμο αναφερόμενος στη χρηματοδότηση ζημιογόνων εταιρειών από τις τράπεζες. Οι κινήσεις αυτές δεν γίνεται για να επηρεάσει το περιεχόμενο των ειδήσεων υπογράμμισε.
“Υπάρχουν όλα τα περιθώρια βελτίωσης, υπάρχει διαφάνεια στον τρόπο που χειρίζεται η διοίκηση το δημόσιο χρήμα”, είπε ο Νίκος Παππάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την ΕΡΤ.
Ας ελπίσουμε πάντως το πλήρες κείμενο της συνέντευξης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας και πως ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς θα παραχωρήσει και μια συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει και σε πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.