Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα

Σε τίτλους

tvxs.gr 21:34 | 24 Φεβ. 2016
Τελευταία ανανέωση 22:19 | 24 Φεβ. 2016
1. Προσφυγικό: Συμφωνία Τσίπρα – Μέρκελ για άμεση αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, την Παρασκευή. - Διάσκεψη Βιένης: Αστυνομία στα σύνορα και «διαλογή» προσφύγων, σκληρές βολές αυστριακού ΥΠΕΞ κατα της Ελλάδας, η διακήρυξη των προθύμων. - Μήνυμα Γιούνκερ και Τουσκ: Είμαστε σε διαμάχη με την Αυστρία για το προσφυγικόΤσίπρας προς Ύπατο Αρμοστή ΟΗΕ: Μονομερείς ενέργειες δεν βοηθούν στο προσφυγικό. - Παρέμβαση Ομπάμα για προσφυγικό και Συρία - Έκτακτη τηλεδιάσκεψη με Μέρκελ, Ολάντ, Κάμερον. - Ασφυκτική η κατάσταση: Χιλιάδες εγκλωβισμένοι πρόσφυγες στην Ειδομένη. - Tο πραξικόπημα της… ουμανιστικής Ευρώπης. Τσίπρας: Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για το προσφυγικό πριν από τη Σύνοδο ΕΕ - Τουρκίας Ο πιο δύσκολος Μάρτης στην ιστορία της Ελλάδας. Του Στέλιου Κούλογλου
2. Αγροτικό: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για να ανοίξουν τα μπλόκαΆνοιξαν τα μπλόκα σε Τέμπη, Ισθμό, Προμαχώνα - Επιμένει στον «ανοιχτό διάλογο» με τους αγρότες ο Αποστόλου
3Ο μεγάλος πόλεμος μόλις άρχισε… Ο Ψυχάρης, οι εκβιαστές και το μήνυμα Δραγασάκη. Η λίστα Μπόργιανς. 
4Οι συνομιλίες: Έτσι δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφωνNίκος Παππάς: Οι εκβιαστές δημοσιογράφοι είχαν και πολιτικές φτερούγες.
5Ντομπρόβσκις: Να ολοκληρωθεί άμεσα η αξιολόγηση. Η μεταναστευτική κρίση καθιστά ακόμη πιο σημαντική την ανάγκη ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στις Βρυξέλλες.
6. Ισπανία: Κυβερνητική συνεργασία Σοσιαλιστών - Ciudadanos, αλλά τα νούμερα δεν βγαίνουν. «Η συμφωνία δεν αρκεί για (να σχηματισθεί) κυβέρνηση, ακόμη και αν την επικύρωνε ο Πάπας, γιατί δεν βγαίνει ο λογαριασμός: Έχουν μόνο 90 και 40 βουλευτές», δήλωσε ο ηγέτης του Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας.
7Πορτογαλία: Έγινε το πρώτο βήμα για τον προϋπολογισμό λιγότερης λιτότητας
8. Πήρε και τη Νεβάδα ο Τραμπ εν όψει της Σούπερ Τρίτης
9. Η μεγαλύτερη άνοδος στη στάθμη της θάλασσας εδώ και 3000 χρόνια. 
10. Τvxs Αφιέρωμα - Ηλίας Δημητρακόπουλος: Η απαγωγή μου με υποβρύχιο. Η συνέντευξη - ντοκουμέντο στον Στέλιο Κούλογλου και το «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα». 
* Σκίτσο του Δημήτρη Χατζόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.