Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Να σου κι ο Αλαβάνος…

Αλαβάνος: Λάθος επιλογή μου ο Τσίπρας

Απόπειρες επαναπροσέγγισης με τον Λαφαζάνη…

Ο Αλέκος Αλαβάνος επαναδραστηριοποιείται. Μάλιστα συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

Εκτός από την εγγύτητα των απόψεών τους για την...
έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τους συνδέει μια αμοιβαία εκτίμηση μετά από πολύχρονη γνωριμία και συναγωνιστικότητα από την εποχή της πτώσης της χούντας, παρά τη διαφορά των χαρακτήρων τους. Φαίνεται ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ τους για την δράσεις που πρέπει να υπάρξουν για την εναλλακτική λύση που προτείνουν. 

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης Ακόμα ο Αλαβάνος υπήρξε ομιλητής, μαζί με τον καθηγητή Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, σε εκδήλωση της ΛΑΕ στις Σέρρες. Δύο στελέχη του Σχεδίου Β, ο Γραμματέας του Τάσος Σταυρόπουλος και η Κατερίνα Καστρίτη συμμετέχουν ήδη στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑΕ. 

Ενδιαφέρον προκάλεσαν προχτές οι πέντε προτάσεις του πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό, που στηρίζονται σε μια άλλη φιλοσοφία, και περιλαμβάνουν την ανάγκη η Ελλάδα να κινηθεί σε διεθνές επίπεδο ώστε η κατάπαυση του πυρός στη Συρία να συνοδευτεί από άμεσα μέτρα για τη δημιουργία ασφαλών ζωνών στη χώρα αυτή ώστε να ανακοπεί η ροή του προσφυγικού ποταμιού στην ίδια την πηγή του. Ή η πρόταση, αντί το ΝΑΤΟ να εμπλακεί στη θαλάσσια συνοριακή ζώνη Ελλάδας Τουρκίας με ενδεχόμενες επικίνδυνες περιπλοκές, αν θέλει να βοηθήσει, ας ενεργοποιηθεί εντός συνόρων Τουρκίας, πριν τα γυναικόπαιδα επιβιβασθούν στα σαπιοκάραβα για το Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.