Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Κυριάκος: Είσαστε η διαπλοκή…


Μητσοτάκης: Εσείς είστε η διαπλοκή κύριε Τσίπρα!

Μαθήματα αριθμητικής από τον πρόεδρο της ΝΔ και επίκληση στη… Γαλλική Επανάσταση…

Σφοδρότατη  επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος...
της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλει να δημιουργήσει το δικό της σύστημα διαπλοκής. «Είσαστε η διαπλοκή κύριε Τσίπρα!», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ. Μίλησε για καταστρατήγηση των ανεξάρτητων αρχών και έφερε μία σειρά από παραδείγματα όπως η επίσπευση των κρίσεων στην Ελληνική Αστυνομία και η αλλαγή διοίκησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. «Και τώρα καταργείτε το ΕΣΡ για να διαμορφώσετε το δικό σας τοπίο στα ΜΜΕ», είπε χαρακτηριστικά. 

Κατά τα άλλα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, ότι διχάζει τους Έλληνες. «Η δημιουργική και η παραγωγική Ελλάδα είναι απέναντί σας γιατί τους είπατε ψέματα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: 

Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να μετακινηθείτε από το Μαξίμου μέχρι τη Βουλή και πίσω αλλά στην κοινωνία δεν μπορείτε να βγείτε. Αντιμετωπίζετε ως εχθρούς όλες τις κοινωνικές ομάδες που διαμαρτύρονται.

Κλείνοντας ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη Γαλλική Επανάσταση λέγοντας ότι τότε επιτρεπόταν σε κάθε γειτονιά μια εφημερίδα με εξαίρεση το Παρίσι όπου επιτρέπονταν τέσσερις. Για να προσθέσει: Τι σύμπτωση…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.