Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ηλίαση...



«Η Τασία ξαναχτύπησε», «Πηγαίνετε να λιαστείτε, είπε στην Ε. Χριστοφιλοπούλου», έγραφαν με συνεχείς αναρτήσεις τα έγκυρα sites, διαστρεβλώνοντας...
ξανά κατά τον προσφιλή τους τρόπο την αληθινή «εικόνα».

Με αφορμή μια επερώτηση της Ε. Χριστοφιλοπούλου για τους πρόσφυγες και την προσπάθεια της αρμόδιας υπουργού να απαντήσει, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άρχισε να φωνάζει αγανακτισμένη σε σημείο που ανάγκασε την προεδρεύουσα στη Βουλή να παρέμβει για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Σε πολύ υψηλό τόνο τότε η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενη στην Τ. Χριστοδουλοπούλου που την παρότρυνε να ησυχάσει για να ακούσει την απάντηση φώναξε: «Να πάω έξω να λιαστώ;». Και τότε φυσικά ήρθε η απάντηση: «Πηγαίνετε να λιαστείτε γιατί ίσως σας χρειάζεται», ενώ στη συνέχεια η Τ. Χριστοδουλοπούλου στηλίτευσε τις απαράδεκτες εκφράσεις που χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως το προσφυγικό. «Αυτό έχετε καταλάβει, κυρία μου, ότι το προσφυγικό συνίσταται στο ότι οι πρόσφυγες λιάζονται», συμπλήρωσε η Τ. Χριστοδουλοπούλου. 

Η «πολυφωνική» ενημέρωση φυσικά σύσσωμη κουνάει και πάλι το δάχτυλο στην πρώην υπουργό Μετανάστευσης διότι αυτό επιτάσσει η... ενημέρωση.

Efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.