Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Φώφη: Ρίχνετε στάχτη στα μάτια του κόσμου…

Γεννηματά: Ρίχνετε στάχτη στα μάτια του κόσμου με τη τροπολογία

Τα βέλη της στη κυβέρνηση, κατηγορώντας την πως επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου που...
πλήττεται από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, έστρεψε στην τοποθέτησή της η Φώφη Γεννηματά, στη συζήτηση στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες. 

«Με τους αγρότες θα ασχολούμαστε τώρα; Με το πρόγραμμά σας; Με την αγωνία για τη παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και τη Σέγκεν; Εδώ έχουμε τη μητέρα των μαχών, υποτίθεται να χτυπηθεί η διαπλοκή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Η κυρία Γεννηματά σημείωσε πως η κυβέρνηση επιδιώκει τον έλεγχο του τηλεοπτικού τοπίου, καλώντας την ή να κυβερνήσει όπως είπε ή να αποχωρήσει.

Εξέφρασε δε την ανησυχία της για τις εξελίξεις αναφορικά με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη χώρα μας, ζητώντας άμεση και λεπτομερή ενημέρωση για το ζήτημα. « Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί το ΝΑΤΟ από τη γείτονα χώρα», είπε.

«Κουράστηκε ο κόσμος να ακούει αοριστίες για μια αόρατη διαπλοκή που κανείς δεν κατονομάζει. Μην υποκρίνεστε ότι αντιμετωπίζετε τα πρόβλημα! Αν θεωρείτε ότι οικονομικά συμφέροντα καθορίζουν το μέλλον της χώρας, πάρτε μέτρα εναντίον τους και θα στηρίξουμε», υπογράμμισε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.