Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Αναβλήθηκε για την Τρίτη η συζήτηση για τη Δικαιοσύνη στη Βουλή


Την αναβολή της προ ημερησίας συζήτησης για θέματα Δικαιοσύνης που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης, ανακοίνωσε η προεδρεύουσα της Ολομέλειας Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η συνεδρίαση μεταφέρθηκε για την ερχόμενη Τρίτη στις 7 το απόγευμα.
Την αναβολή ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τον πρόεδρο της Βουλής, αφού πρώτα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. «Λόγω των σημερινών βομβιστικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες πολίτες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του.
Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε ακόμη να οδηγηθεί σε αναβολή και η συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας η οποία ήταν προγραμματισμένη για μεθαύριο Πέμπτη, με θέμα ακριβώς τις εξελίξεις στην Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με αντικείμενο τον ορισμό νέας ημερομηνίας για επί της ουσίας συζήτηση του θέματος. Στην συνεδρίαση είχαν προσκληθεί ο υπουργός και και ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης. 
από kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.