Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα

Σε τίτλους
 Tvxs.gr  21:33 | 12 Απρ. 2016
1. Αξιολόγηση: Κατατίθενται τα νομοσχέδια για ασφαλιστικό και φορολογικό. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, όπως και ο υπουργός Οικονομικών, διευκρίνισαν ότι δεν πρόκειται για μονομερή ενέργεια. Ξεκινά η σύνταξη των νομοσχεδίων βάσει όσων έχουν συμφωνηθεί και θα συμπληρωθούν μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, υπογράμμισαν οι κυβερνητικές πηγές. Σόιμπλε: Θα υπάρξει συμφωνία, δεν θα έχουμε νέα κρίση. Για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, τις αποκαλύψεις των Wikileaks σχετικά με τον διάλογο των στελεχών του ΔΝΤ και τη συζήτηση για «εκβιασμό» του Βερολίνου, μίλησε ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Reuters. Κομισιόν: Προσωρινή η διακοπή των διαπραγματεύσεων λόγω της Συνόδου του ΔΝΤ.
2. Προσφυγικό: Ειδομένη: Δεκαπέντε λεωφορεία με πρόσφυγες αναχώρησαν τις τελευταίες δύο ημέρες. Παράλληλα, έγιναν δεκαπέντε προσαγωγές αλληλέγγυων στην Ειδομένη. Στον Σκαραμαγκά μεταφέρθηκαν 700 πρόσφυγες από το λιμάνι. Κομισιόν: «Σημαντική» η πρόοδος της Ελλάδας για το προσφυγικό. Τα συμπεράσματα έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δημοσιεύεται σήμερα. 
3. Ξαναρχίζει το Κύπελλο - Αλλαγές στην ΕΠΟ. Τι αποφασίστηκε στη συνάντηση του Κοντονή με τον εκπρόσωπο της FIFA. 
4. Διώξεις κατά του ΚΕΕΛΠΝΟ για τα λεφτά που μοίραζε σε μιντιάρχες. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι κατηγορούμενοι φέρονται να δαπάνησαν περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για 4 διαφημιστικές δράσεις, που βάσει νόμου θα έπρεπε να γίνουν δωρεάν, και που προκάλεσαν ζημία στο Δημόσιο 2.480.000 ευρώ.
5. Σουλτς: Υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει η ΕΕ. Σε συνέντευξή του στη γερμανική FAZ υποστηρίζει ότι αν οι Βρετανοί ψηφίσουν υπέρ του Brexit θα υπάρξουν κι άλλα δημοψηφίσματα για αποχώρηση από την ΕΕ. 
6Στα 3 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για τις τηλεοπτικές άδειες. Έως την Παρασκευή θα δοθεί προς δημόσια διαβούλευση η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές συχνότητες, έκανε γνωστό η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
7. Η Κίνα κηρύσσει τον πόλεμο στις παράνομες τράπεζες. Τα κεφάλαια που διακινήθηκαν από το παράνομο δίκτυο τραπεζών εκτιμάται ότι ξεπέρασαν το 1 τρισ. γουάν, μέσα στο 2015.
8. Η υπέροχη «γιαγιά των προσφύγων» στην Ειδομένη [ΒΙΝΤΕΟ]. Και μετά τις γιαγιάδες της Λέσβου, η γιαγιά της Ειδομένης. Η 82χρονη Παναγιώτα Βασιλειάδου ανοίγει την καρδιά και το σπίτι της στους κατατρεγμένους. 
9. Επιστήμονες ανακάλυψαν δεκατρείς «σούπερ-ήρωες». Η απίστευτη ανακάλυψη 13 πέρα ως πέρα αληθινών X-Men και γιατί οι επιστήμονες δεν μπορούν να τους μελετήσουν περαιτέρω. 
10. Tvxs Cinema - Με παγκόσμια πρεμιέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.