Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Επεισοδιακή η συνέντευξη Τύπου του ιδιοκτήτη της Ηλεκτρονικής Αθηνών

Μόλις πέντε λεπτά κράτησε η εξιστόρηση των γεγονότων που οδήγησαν στο "λουκέτο" της Ηλεκτρονικής Αθηνών. Η συνέντευξη Τύπου του ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Ιωάννη Στρούτση στον όγδοο όροφο του ΕΒΕΑ διεκόπη από εργαζόμενους της επιχείρησης που διαμαρτύρονταν για την απόφαση και απαιτούν να γίνει συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας προκειμένου να ενημερωθούν.
Τελικά ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Ιωάννης Στρούτσης αποχώρησε από το ΕΒΕΑ χωρίς να ολοκληρωθεί η συνέντευξη. Ωστόσο, συμφωνήθηκε να υπάρξει ραντεβού με τους εργαζόμενους στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι η Ηλεκτρονική Αθηνών, μια από τις πλέον γνωστές αλυσίδες πώλησης ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών ειδώνβάζει «λουκέτο» μετά 66 χρόνια λειτουργίας.
Χθες το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθμόν 267/13-4-2016 απόφασή του κήρυξε την εταιρεία σε κατάσταση πτώχευσης και από σήμερα τα 45 καταστήματα της αλυσίδας θα είναι κλειστά.
Η εταιρεία αποδίδει το «λουκέτο» στο γεγονός ότι το σχέδιο αναδιάρθρωσης που περιελάμβανε και νέο τραπεζικό δανεισμό ακυρώθηκε μετά τις δραματικές εξελίξεις του περασμένου καλοκαιριού.
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.