Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα σε τίτλους


tvxs.gr 20:57 | 14 Απρ. 2016
1. Αξιολόγηση: Tvxs Ανάλυση - Τι ζητά ο Τσίπρας από τους Ευρωπαίους. Το ευρωπαϊκό σχέδιο για reprofiling του χρέους. Ικανοποίηση από την κυβέρνηση για τη συνάντηση Τσίπρα - Σουλτς. Μάρτιν Σουλτς: Να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση το συντομότερο. Λαγκάρντ: Θέλει «ηρωϊκή προσπάθεια» το πλεόνασμα του 3,5%. Ντάισελμπλουμ: Η εμπιστοσύνη μεταξύ Ελλάδας - θεσμών παραμένει αδύναμη. Τσίπρας: Οι εκλεγμένες κυβερνήσεις επιλέγουν τα μέσα εκπλήρωσης των συμφωνιών.
2. Προσφυγικό: Συγκρούσεις μεταξύ προσφύγων και αστυνομικών σε Γιάννενα και Εγνατία. Συμπλοκές μεταξύ προσφύγων στον καταυλισμό της Ειδομένης [ΒΙΝΤΕΟ]. Στους 53.925 ο αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων στην Ελλάδα σήμερα [ΠΙΝΑΚΕΣ].
3. Οι άνεργοι της Ηλεκτρονικής Αθηνών εισέβαλαν στη συνέντευξη Τύπου της ιδιοκτησίας [ΒΙΝΤΕΟ]. Δέσμευση Κατρούγκαλου για στήριξη των ανέργων της Ηλεκτρονικής - Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης. Πτώχευση Ηλεκτρονικής Αθηνών: Τα capital control «ναι», αλλά δείτε κι αυτό...
4. Εντοπίστηκε καρκινογόνος αμίαντος στις Σκουριές - Επιστρέφει την περιβαλλοντική μελέτη το Υπουργείο.
5. Καθηγητές του Δημοσίου αναλαμβάνουν τις εξετάσεις στα ιδιωτικά σχολεία. Το σχέδιο προβλέπει την ύπαρξη επιτροπών που θα αποτελούνται από καθηγητές οι οποίοι υπηρετούν στη δημόσια εκπαίδευση και θα έχουν την ευθύνη για τη διεξαγωγή των διαγωνισμών των μαθητών στα Ιδιωτικά Σχολεία, στις απολυτήριες γραπτές εξετάσεις της Γ΄ Γυμνασίου και της Γ΄ Λυκείου.
6. Νεκροί και τραυματίες από τον σεισμό των 6,4 ρίχτερ στην Ιαπωνία [ΒΙΝΤΕΟ].
7. Κολοσσοί φοροφυγάδες: Μόλις 50 αμερικανικές εταιρείες κρύβουν σε offshore πάνω από 1,3 τρισ. δολάρια. Ποσό ίσο με το ΑΕΠ της Ισπανίας! Θα μπορούσαν να έχουν καθαρό νερό 2.2 εκ. άνθρωποι.
8. Οι αγνοούμενες μαθήτριες της Νιγηρίας ζωντανές σε βίντεο της Μπόκο Χαράμ. Η ισλαμιστική οργάνωση έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα αποδείξεις για το ότι κάποιες από αυτές είναι ζωντανές, δύ0ο χρόνια μετά την απαγωγή τους.
9. Ημέρα Ορόσημο: Τσιπ στον εγκέφαλο επανέφερε την κινητικότητα τετραπληγικού.
10. Tvxs Cinema - To Τvxs προτείνει: Οι τρεις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.