Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Νεκρός Ινδός, μέλος του πληρώματος του «Noor One»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Παρασκευής ένας Ινδός 32 ετών, μέλος του πληρώματος του «Noor One».
Κατά πληροφορίες, ο άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και ειδοποίησε τον αξιωματικό υπηρεσίας, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τζάνειο, όπου και κατέληξε μια ώρα αργότερα από έμφραγμα.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του Ινδού, αλλά και των άλλων εννέα συμπατριωτών του, μελών του πληρώματος, ο 32χρονος είχε παραπονεθεί για αδιαθεσία από τις 6 το απόγευμα, ωστόσο οι υπεύθυνοι των φυλακών κάλεσαν το ασθενοφόρο περίπου τρεις ώρες αργότερα.
Οι δέκα άνδρες είχαν αποφυλακιστεί λόγω παρέλευσης του 18μήνου, ωστόσο κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας. Κατά τον συνήγορο μάλιστα, οι συνθήκες κράτησής τους ήταν χειρότερες από αυτές της φυλακής, καθώς δεν είχαν την δυνατότητα για προαυλισμό.
Μάλιστα, κατά το παρελθόν είχαν επιχειρήσει να νοικιάσουν κάποιο σπίτι, χωρίς όμως αποτέλεσμα, είτε λόγω οικονομικών δυσκολιών, είτε επειδή η παρουσία αστυνομικής συνοδείας αποθάρρυνε τους ιδιοκτήτες των σπιτιών από το να εμπλακούν στην υπόθεση.
Κατά την απολογία του, ο Ινδός, ο οποίος ήταν πρώτος μηχανικός του πλοίου, είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο των πακέτων που είχαν φορτωθεί στο «Noor One». Μάλιστα, όπως είχε καταθέσει, αυτά φορτώθηκαν στο Σουέζ από μικρότερο σκάφος και υπό την απειλή όπλων.
Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες νεκροψία – νεκροτομή, αλλά και τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

από kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.