Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Κουτσούμπας: Το θράσος σας δεν έχει όρια...


Σφοδρή επίθεση από το βήμα της Βουλής εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας για το πολυνομοσχέδιο.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι...
αποδέχεται τις ιδιωτικοποιήσεις και τις βαφτίζει αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας. «Δεσμεύεστε ουσιαστικά ακόμα και σε περίπτωση κάποιας μικρής ανάκαμψης ότι δεν πρόκειται οι εργαζόμενοι να ανακτήσουν τις μεγάλες απώλειες που είχαν την περίοδο της κρίσης. Η αλήθεια είναι ότι όλοι σας υπηρετείτε την ίδια πολιτική: της καπιταλιστικής ανάπτυξης των κερδών των λίγων. Όλα τα αφεντικά σας εντός και εκτός Ελλάδας απαιτούν φθηνή εργατική δύναμη» είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Μαζί με τους πανηγυρισμούς περίσσεψαν τα ψέματα. Τα μέτρα που φέρνετε πρέπει να σας το αναγνωρίζουμε δεν έχουν πάτο για τα λαϊκά εργατικά στρώματα. Το θράσος σας είναι απύθμενο. Έχετε το θράσος να υποστηρίζετε ότι αποφεύγετε τα οριζόντια μέτρα όταν εισάγετε ένα εργαλείο που μπορούν να κόβονται αυτόματα οι δαπάνες», υπογράμμισε ο γ.γ. του ΚΚΕ και συνέχισε: «Είναι τουλάχιστον αστείο να λέτε ότι δεν θα περικόψετε τα επιδόματα πτωχοκομείου που δεν βοηθούν τις λαϊκές ανάγκες». 


«Η "επιτυχία" σας σημαίνει 5 έως 6 δισ. ευρώ φορολογικά έσοδα από τα λαϊκά στρώματα. Φέρνετε τεράστιες αυξήσεις στους έμμεσους φόρους. Σας ενδιαφέρει κ. Τσίπρα, κύριοι της κυβέρνησης από που θα βρεθούν αυτοί οι φόροι; Η πολιτική σας σπρώχνει βαθιά στην ανέχεια τα φτωχά λαϊκά στρώματα που πρέπει να σφίξουν και άλλο το ζωνάρι για να πληρώσουν τους ‘’δίκαιους’’ φόρους σας. Το θράσος σας δεν έχει όρια», σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.