Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Πούτιν: Δύσκολοι καιροί που σχετίζονται με την οικονομία και την ασφάλεια...

 
Όλοι διανύουμε δύσκολους καιρούς που σχετίζονται με την οικονομία και τη διεθνή ασφάλεια, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν απευθυνόμενος προς τον...
Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ηγεσία του κράτους για την πρόσκληση. Όλοι διανύουμε δύσκολους καιρούς, σχετίζεται με οικονομία και διεθνή ασφάλεια».

Τόνισε ότι είναι σημαντικό «να συζητήσουμε και να ψάξουμε λύσεις σε αυτά τα θέματα. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή την ευκαιρία την έχουμε εδώ στην Ελλάδα, μία χώρα με την οποία έχουμε βαθιές σχέσεις».

«Στην επίσκεψη σας μιλήσαμε για το έτος Ρωσίας – Ελλάδας και μπορούμε να δούμε πώς προχωρούν οι εκδηλώσεις. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις ρίζες μας. Είμαι ευγνώμων σε σας στην Εκκλησία, το Πατριαρχείο που υποστηρίξατε την επίσκεψή μου στο Άγιο Όρος όπου 1.000 χρόνια βρίσκονται Ρώσοι μοναχοί» σημείωσε.

Προανήγγειλε ότι θα γίνουν συζητήσεις σχετικά με την πορεία των οικονομικών σχέσεων. «Υπάρχουν γνωστά προβλήματα αλλά υπάρχει και κάτι που εντυπωσιάζει. Κατά τον Μάρτιο ο αριθμός των Ρώσων τουριστών αυξήθηκε 523% και θα προχωρήσουμε όχι μόνο στον τομέα του τουρισμού αλλά και σε άλλους τομείς. Τώρα είναι σημαντικό να συζητήσουμε για όλες τις ευκαιρίες και να προχωρήσουμε σε βήματα υλοποίησης» σημείωσε...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.