Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Αυλαία για τα «Ποσειδώνια 2016»


Ποσειδώνια Από την έκθεση

Αυλαία έπεσε για τα «Ποσειδώνια 2016» το απόγευμα της Παρασκευής στα οποία σημειώθηκε ρεκόρ επισκέψεων με πάνω από 22.000 επαγγελματίες της ναυτιλίας να συμμετέχουν στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση. Οι εκθέτες ανήλθαν στους 1.800 από 90 χώρες, οι οποίοι κάλυψαν 40.000 τ.μ του εκθεσιακού χώρου στο Metropolitan Expo.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η αύξηση της τάξης του 14% σε αριθμούς επισκεπτών σε σύγκριση με το προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών πριν από δύο χρόνια, είναι ενδεικτική της δυναμικής των "Ποσειδωνίων", ενισχύοντας παράλληλα τη φήμη, την εικόνα και την απήχησή τους ως το απόλυτο ναυτιλιακό γεγονός.
Ήδη και πριν ακόμη ξεκινήσει η αποσυναρμολόγηση των εντυπωσιακών περίπτερων της έκθεσης, οι διοργανωτές είχαν κατακλυστεί από κρατήσεις για ακόμη μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο για την επόμενη έκθεση των Ποσειδωνίων, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί μεταξύ 4-8 Ιουνίου 2018.
«Τα Ποσειδώνια 2016 δημιούργησαν νέα ρεκόρ όσον αφορά τον εκθεσιακό χώρο, τον αριθμό των συνεδρίων και σεμιναρίων αλλά και τον αριθμό των επισκεπτών, καταδεικνύοντας έτσι την καθολική αποδοχή που απολαμβάνει η διοργάνωση από την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα», δήλωσε ο Θεόδωρος Βώκος, Εκτελεστικός Διευθυντής, Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε. και πρόσθεσε:
«Η ψήφος εμπιστοσύνης των εκθετών που συμμετέχουν σταθερά στην έκθεση είναι μια αναγνώριση που μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και μας δίνει την ώθηση να εργαστούμε ακόμη πιο εντατικά για να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία για όλους όσοι μας τιμούν με τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους κάθε δύο χρόνια», πρόσθεσε.
Η διοργάνωση «Ποσειδώνια 2016» πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η διοργάνωση της έκθεσης τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας, του δήμου Πειραιά, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου, της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.