Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα. Σε τίτλους


tvxs.gr 20:52 | 10 Ιουν. 2016
1Το Βερολίνο έδωσε το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης στην Ελλάδα. Τι έγινε στο χθεσινό EuroWorkingGoup. Εκταμίευση έως τις 20 Ιουνίου;
 
2Νέος εκλογικός νόμος «εδώ και τώρα», νέο Σύνταγμα το 2021. Το μήνυμα Τσίπρα και το σχέδιο της κυβέρνησης για τις θεσμικές αλλαγές. 
3. Εγκρίθηκε η σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ. Τη νέα σύμβαση παραχώρησης ανάμεσα στον ΟΛΠ και το ελληνικό δημόσιο ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση του Οργανισμού.
4. Τι δείχνει η έρευνα των ιατροδικαστών για τον Μαυρίκο. Ταυτοποιήθηκε και επίσημα μέσω DNA ότι ο νεκρός είναι ο Παναγιώτης Μαυρίκος
5. Κι όμως, η Ασφάλεια μας φακέλωνε και το 1982. Η μεγάλη έρευνα του tvxs.gr για τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων. 
6. Το Euro ανοίγει αυλαία: Οι όμιλοι και το πρόγραμμα, αλλά και επεισόδια με Άγγλους στη Μασσαλία πριν ακόμη ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή [Βίντεο]. Επίσης, Δώδεκα ταινίες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. 
7. Το τελευταίο αντίο στον Μοχάμεντ Άλι. Η σορός του ξεκίνησε την τελευταία της διαδρομή, μήκους 30 χλμ, στο Λούιβιλ του Κεντάκι, όπου χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στους δρόμους για να αποχαιρετίσουν τον θρύλο της επαγγελματικής πυγμαχίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ 18.000 Αμερικανοί συγκεντρώθηκαν για τη διαθρησκευτική τελετή. 
8. Συνάντηση Αυστριακών και Γερμανών ακροδεξιών για «κοινό πρόγραμμα και στόχους». Επιδιώκουν την «ευρωπαϊκή συνεργασία» αλλά απορρίπτουν το μοντέλο της Ε.Ε.
9Μηχανισμός Αντικυθήρων: Τα μυστικά του αρχαιότερου... tablet. «... Βλέπουμε να υπάρχουν οι νόμοι της φυσικής ήδη μέσα στο Μηχανισμό, τόσο στις επιγραφές όσο και στους αριθμούς 76, 19, 223 και αποδεικνύουν, όχι μόνο αυτοί αλλά και όλη η δομή του Μηχανισμού, ότι εντέλει είναι και η υπογραφή αυτού που τον έφτιαξε. Μας λέει καθαρά είμαι ένας πυθαγόρειος». 
10Toξικές τροφές λόγω κλιματικής αλλαγής. Τι δείχνει έρευνα του ΟΗΕ για το περιβάλλον και την ασφάλεια των τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.