Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Τον έκαψαν, για να μην τους κάψει...

Μία ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη στο τουίτερ δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το θάνατο του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» Παναγιώτη Μαυρίκου.

Ο...
κ. Παπαδημούλης σχεδόν έβγαλε το δικό του πόρισμα για το φρικτό θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου, αφού όπως υποστήριξε κάποιοι «έκαψαν» τον εκδότη «για να μη τους κάψει».(ΕΔΩ)

«Η όζουσα υπόθεση Μαυρίκου, δεν επιλύθηκε όπως πρέπει, μέσω της δικαστικής οδού, αλλά μέσω της Αττικής οδού. Τον έκαψαν για να μη τους κάψει» ήταν το σχόλιο που ανέβασε στο τουίτερ ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης. Την ίδια ώρα, η αστυνομία δεν έχει υιοθετήσει το σενάριο της δολοφονικής ενέργειας, αφού, όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έως τώρα δεν έχουν βρεθεί υπολείμματα εμπρηστικού ή εκρηκτικού μηχανισμού.

Καταιγιστικά είναι τα σχόλια των χρηστών του twitter, οι οποίοι εγκαλούν τον Δημήτρη Παπαδημούλη για λάσπη στον ανεμιστήρα και τον προτρέπουν αν έχει στοιχεία για τις αιχμές που αφήνει να τα παρουσιάσει.

Συγκεκριμένα, η αποστροφή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως τον έκαψαν για να μην τους κάψει ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς η ανάρτηση δεν συνοδεύεται από αποδείξεις για τον τραγικό θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.