Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα. Σε τίτλους

tvxs.gr 21:38 | 23 Ιουν. 2016
1. Κι ενώ τα επίσημα αποτελέσματα του κρίσιμου δημοψηφίσματος αναμένονται αύριο, Παρασκευή... οι αγορές και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν Bremain. Δημοσκόπηση στον Independent έδινε προβάδισμα 10 μονάδων για το Bremain. Ψηφίζω Bremain γιατί μόνο ενωμένοι θα αλλάξουμε την Ευρώπη. Ο πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν μίλησε στην Έιμι Γκούντμαν και το Democracy Now, για το κρίσιμο για τη χώρα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη δημοψήφισμα. Ακόμη... Οι στοιχηματικές εταιρείες προεξοφλούν το Bremain και Γιατί οι ψηφοφόροι του Φάρατζ πηγαίνουν στα εκλογικά τμήματα με τα δικά τους στυλό. 

2. Τα «ναι» και τα «όχι» των αρχηγών στο πόκερ του εκλογικού νόμου. Με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και με επαναβεβαίωση του στόχου του Μαξίμου για εξεύρεση πλειοψηφίας 200 βουλευτών έκλεισε ο πρώτος γύρος των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για τον νέο εκλογικό νόμο.
3Το δώρο Ντράγκι: Τί σημαίνει η επαναφορά του waiver. 
4Σε δίκη ο Μαρκογιαννάκης για την υπόθεση Γιακουμάκη. Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει στον Άρειο Πάγο. 
5Επίθεση ενόπλου σε κινηματογράφο στη Γερμανία - Νεκρός ο δράστης [Βίντεο]. 
6. Μαζικές διαδηλώσεις κατά του εργασιακού νόμου στη Γαλλία [Βίντεο]. 
7. ΗΠΑ: Δεν θα γίνει η ψηφοφορία για την οπλοκατοχή στη Βουλή - Η καθιστική διαμαρτυρία των Δημοκρατών [ΒΙΝΤΕΟ]. 
8Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Τέσσερις μέρες και νύχτες ανοιχτό με δωρεάν είσοδο. Το κόσμημα του Φαλήρου ανοίγει τις πύλες του με το πρόγραμμα «Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο», προκειμένου το κοινό να γνωρίσει τη νέα έδρα της Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης και το πανέμορφο πάρκο, με ένα πανόραμα εκδηλώσεων, αλλά και ξεναγήσεις.
9. Tvxs Συνέντευξη: Τι έγραψε ο Νιck Cave στις σακούλες εμετού των αεροπλάνων;
10. To Τvxs προτείνει: Οι καλύτερες ταινίες της νέας εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.